Witam
Alfa 155 2.0 T.S.S 16V rok produkcji 1997 silnik rok 2003 zakladany w serwisie Alfy po zerwaniu paska ,auto kupione w kraju .Zamienilem sie z kolegą (drugi własciciel) pół roku temu on miał to auto 2 lata (widywalem ten samochód dosłownie codziennie),a tu nagle niespodzianka czytam artykul na interi i widze moją alfe na fotkach (100% to ona tablice rejestracyjne sie zgadzaly) czyli zdjecie miało conajmniej dwa lata ale nie ma sie co dziwic ze zdjecia tak pieknego auta zachowali na długo oczywiscie nie przerabialem nic na zewnatrz (włoskich stylistow sie nie poprawia oni sa najlepsi!!!) zrobilem tylko mala kosmetyka zderzakow i progow fabrycznych Dołozone mam w srodku jeszcze dvd z ekranem w podsufitke w miejsce lampki wewnetrznej ,wmontowalem kamere cofania z tylu auta ,zmienilem radio i glosniki calosc oczywiscie do sluchania w czasie postoju bo w czasie jazy slucha sie silnika dokupilem drugi komplet felg alu na zime (ten na zdjeciach) ,zalozylem alarm i to koniec zmian
_________________ Lancia Beta Coupe 1300 rok 1978 Bianco Saragota
Przejście Nelly Rokity z PO do PiS wzmocniło intelekualnie obie partie
Ostatnio zmieniony przez stiker 2007-02-20, 00:37, w całości zmieniany 1 raz
za ciemnymi szybami nie przepadam ,mialy zostac zdjete folie zaraz po zakupie auta ale docenilem je latemi i juz zostaly, kolor fakt nie jest "alfowy" ale jest ciekawy ,a co do alusow speedline oczywiscie sa ale z oponami letnimi a na zdjeciach sa zimowki
Popieram, ale bez przesady. Niektórzy tak przyciemniają, że nic nie widać ani z zewnątrz ani od wewnątrz . Z mojego doświadczenia najlepsze są szybki ciemnione piecowo (tlenek tytanu). Miałem takie we fiaciorze 2.0. Fajny efekt, bo same się ściemniają lub rozjaśniają w zależności od pory dnia i słońca. W nocy efekt jak normalna szyba.
_________________ AR Giulietta 1.8 i.e.
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale
Pokrywa silnika ? ona poprostu byla i jest nadal w takim stanie ,na zjeciu jest nawet brudna w stosunku do stanu faktycznego .Silnik ma na dzien dzisiejszy ma 40tys km wiec jeszcze wyglada bardzo ladnie i czysto
".......a była taka piekna amerykanska......" że zacytuje Pawlaka z Samych swoich dotyczy sie to mojego malenstwa
a tak to bylo
kolo wjechal mi prosto pod kola idealnie prosta droga zero budynkow itp widocznosc idealna
ale MNIE NIE WIDZIAL!!!! nawet nie naciskalem hamulca nie bylo czasu
pasazerowie poobijani ja tez nie calkiem zdrowy
Ostatnio zmieniony przez stiker 2007-03-27, 21:26, w całości zmieniany 1 raz
o kurcze stiker a gdzie cie tak skasowali ??oj stary to w takim razie bedziesz mial mobilizacje dokonczyc swoja 33.szybkiego powotu do zdrowia:)
a jechale sobie spokojnie z sosnowca do czeladzi (droga na piaski zaraz za orlenem koles skrecal do "Kinzo" ludzie z okolicy wiedza co to Kinzo jedyne w polsce "przedszkole " z atrakcjami nie dla dzieci
ciekawe jak bedzie z wyplatą odszkodowania za auto , ile policza aż sie boje
a 33 juz sprawna i jezdzi
Ostatnio zmieniony przez stiker 2007-03-27, 22:31, w całości zmieniany 1 raz
Chlopaki.Mialem podobna sytuacje lecz skutki tego wyczynu nie byly tak oplakane jak w tym przypadku.No powiem szczerze i dosc brutalnie.Za taki manewr wyciagnal bym gosciowi oczy przez nos.Nie zrozumcie mnie zle ale to byl naprawde sliczny samochod i ten silnik z maciupkim przebiegiem a teraz co?Zlom.Pozdro
_________________ Kwintesenja jazdy i milosc od pierwszgo wejrzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum