Wysłany: 2007-02-13, 16:45 Auto Myjnia / Łódź / samo centrum / rabaty dla klubowiczów
Hej.
Pewno nie wszyscy jeszcze wiedzą iż Johny jest właścicielem auto myjni i serdecznie nas do niej zaprasza.Ustaliliśmy iż na hasło "ALFAHOLICY" będziemy mieli zniżki: 20 % na mycie i 10 % na pozostałe usługi.Tak więc przyjeżdzajcie i róbcie na bóstwo swoje "włoszki" a Johnemu przy okazji zapełnimy kieszenie szmalem .Oczywiście Alfiści z naszego forum przejeżdzający przez Łódż mający ochotę wykąpać swoją belle też będa mile widziani.
Panie i Panowie-pamiętajcie hasło "ALFAHOLICY" i płacimy taniej
Podaję adres myjni http://www.automyjnia.one.pl/
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Jak to panowie nikt nie podszedł? Mnie nie było bo właśnie z gór wróciłem ale pracownicy byli napewno.O ktorej godzinie byliście ze nikt nie podszedł? Napewno oberwie sie pracownikowi... jak nie widać pracownika to wjezdzac na myjke a przy wjezdzie jest biuro i tam wskoczyć. Moze akurat palił w piecu a tak szybko wjechałeś ze Cie nie zobaczył
johny [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-19, 21:40
Sorki ze tak wyszło ale dziś gadałem z pracownikami i mówili ze nie mozliwe ze tak było.
Powiedz o ktorej tam byles? Bo musze to wyjaśnic...pozdro
ja dzisiaj skorzystalem i jestem zadowolony a przy okazji Johny pomógl mi bardzo.... chyba czesciej bede zaglądał
_________________ czarna 145 1.6 TS
johny [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-20, 23:33
Ciesze sie ze mogłem pomoc i jak cos to sie polecam.Pozdro
Szary [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-22, 22:59
Jak Alfa już będzie jeździła też wpadnę
Wasal [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-24, 20:52
No nie mogę, sąsiad
Ja mieszkam przy rogu kilińskiego i tuwima. Dotąd myłem autko w bezdotykowej w macro, ale czemu by nie wpaść do klubowej myjki. Z tego co widzę to już niedługo będę musiał wykąpać Bellę bo czystością nie grzeszy...
Do zobaczenia
Polecam serdecznie
Dzis z moim tatą zostawiliąmy w Redlince nasze drugie autko na myscie karoserrii i środka-odkurzanie+tapicerka(bez siedzeń)+szyby. Muszę szczerze powiedziezeć że REWELACJA. Chlopak uwinął sie w godzinkę zrobił świetną robotę, no i cena...30pln za tak duże auto-VW Caddy. No padłem. A muszę powiedzieć, że miałem średnie zdanie o tej myjni bo odwiedzałem ją parę razy w przeszłości i poprzedni właściciel był okropnym leniem i niechlujem. A teraz to rozmumiem. Jeszcze raz gorąco polecam
Ostatnio zmieniony przez Wasal 2007-02-28, 19:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum