Panowie nie mozemy co miesiac zmieniac LOGA... Jak chcecie zeby zmienic - OK zmienie, ale wybierzcie jeden i sie go trzymajmy... Bo ten co jest aktualnie to juz 3cie LOGO...
A co do samych log Bartka to zdjecia sa super, ale to sa praktycznie zdjecia + zwykly napis... Dlatego wolalbym ten co jest
Z logiem to zawsze trzeba myslec o tym jak bedzie wygladal na stronie, czy bedzie sie dobrze komponowal z ogolna kolorystyka itd. I dochodzi jeszcze sprawa obszaru poza logiem w naglowku strony - czyli paska po prawej...
Proponuje z ta sprawa poczekac, az zalatwimy wszystkie formalnosci tzn rejestracje herbu naszego klubu - wtedy mozna by pomyslec zeby go jakos wkomponowac w logo. jeszcze do teog dochodzi inny problem o ktorym na razie wolalbym nie pisac, bo to nic pewnego... poczekajmy az wszystko sie wyjasni
PS
rozumiem, ze mowimy o logu - obrazku w naglowku strony... bo banner to taki obrazek reklamowy, ktory wstawia sie na zaprzyjaznione strony - np jestem trzezwy cyz alfa156...
jesli te prace to sa na taki wlasnie banner to mysle, ze mozna by pomyslec nad ozywieniem - jakis zmieniajacy sie napis czy cos. jeszcze jakby alfaholicy bardziej rzucalo sie w oczy to byly by bardzo dobre...
z tą 7 to troszke przesadziłes... przeciez to wyglada jak zdjecie Dużych Fiatow 125 p
Alfista jak z koziej d.... trąba.
@Bartek to chyba jest kwesta kompletnej ignorancji a nie gustu. No cóż dla niektórych alfa kończy się i zaczyna na 156. A jak kpupą potem BMW to tylko BMW będzie się liczyć
Ostatnio zmieniony przez PietereQ 2007-02-10, 20:22, w całości zmieniany 1 raz
rozumiem, ze mowimy o logu - obrazku w naglowku strony... bo banner to taki obrazek reklamowy, ktory wstawia sie na zaprzyjaznione strony - np jestem trzezwy cyz alfa156...
No ja własnie tak myślalem żeby jakiś banerek zrobic a nie logo zmieniac....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum