OJoj stare sa te zdjecia....
Wersja Cabrio na fotkach to przerobiona BMW Z4, zas w wersji Coupe to przerobione BMW 850i..
Jak wroce z uczelni w Niedziele to sprobuje wrzucic fotki z realizacji tego projektu... Mam je gdzies na dysku...
_________________ 0-100km/h--- 9.73 s
1/4 mili --- 17.43 s
Trzy osoby na pokladzie czyli Potencjal jest.
ALFA sprzedana teraz czas na Lancia 2.0 T
0-100km/h---6.8s
1/4mili --- 15.15s Czas na Virusa...
Oj bedzie sie działo
ha to ja mam cos lepszego do starej budy czyli dokladnie do skody 105 jest wlozony nowy silniczek 1.9 TDI i wlozony do tylu tak jak to bylo a tej starej skodzie i naped na tyl oczywiscie i mamy staruszke 130 KM
OTO FOTO :
szkoda ze mam tylko kawalek tylu i silnik :/
1/4 mili --- 17.43 s
0-100km/h---6.8s
Oj bedzie sie działo
Nie tylko Wolge mozna przerobic... Ponizej jest przyklad przerobki Wartburga 312
A takze Warszawa da sie Lubic...
1/4 mili --- 17.43 s
0-100km/h---6.8s
Oj bedzie sie działo
Ale mnie uzekla taka przerobka...
FIAT 126p z silnikiem od Poloneza 1.9 Diesel( taki sam silnik wsadzany byl do Citroena i Peugeota)
Z ciekawostek moge powiedziec ze Takich Maluchow na swiatlo dzienne wyjechalo dwie sztuki.. Jeden byl na zawodach w 2004 roku w Polsce i wygral z EVO5, ale zywot jednego i drugiego skonczyl sie na drzewie... Szkoda bo praca ktora wlozona zostala jest bezcenna..
1/4 mili --- 17.43 s
0-100km/h---6.8s
Oj bedzie sie działo
ANGEL zco do tego kaszlaka to słyszałem inną historie... silnik 1.9 td od jakiegoś vw... a auto padło bo blachy niewytrzymały tej mocy i sie poprostu kaszlak rozleciał...
Co do srodkowego zdjecia marcins737 masz racje.. wkleilem nieodpowiednie zdjecie.
Moja wina
A co do maluszka to naprawde mial silnik od Poldka poniewaz moj kolega byl w tym czasie na zawodach i doglebnie przyjzal sie temu maluszkowi
BartekL masz racje jezeli chodzi o Wersje Cabrio. ale w wersji Coupe posluzylo BMW 850i
zdjecie pierwsze, gdzie widac Wolge w orginale...
1/4 mili --- 17.43 s
0-100km/h---6.8s
Oj bedzie sie działo
Już widziałem ten filmik . Maluszek ma silnik z chevroleta corvette 5.7 v8 , a właściciel należy do angielskiego klubu fanow wyścigów na 1/4. Jest tam jeszcze jeden maluch z takim napędem tyle, że bis
_________________ AR Giulietta 1.8 i.e.
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum