ja bym proponowal robic jedna strone uniwersalna - u kazdego taka sama, a na odwrocie dane id, imie nazwisko, date waznosci itd...
globus fajny tylko trzeba dopracowac te alfy, bo jakos one krzywo wyciete i stoja jakos niedbale
a orientowaliscie sie w ogole czy takie karty moga miec tyle kolorow? bo ja na dowodzie mam tylko kilka na prawku mam zdjecie w kolorze i jakos ono kolorowo nie wyglada
ja bym proponowal robic jedna strone uniwersalna - u kazdego taka sama, a na odwrocie dane id, imie nazwisko, date waznosci itd...
globus fajny tylko trzeba dopracowac te alfy, bo jakos one krzywo wyciete i stoja jakos niedbale
a orientowaliscie sie w ogole czy takie karty moga miec tyle kolorow? bo ja na dowodzie mam tylko kilka na prawku mam zdjecie w kolorze i jakos ono kolorowo nie wyglada
to znajdz mi tuti zdjecia dobrej jskosci idealnie z przodu robione ...., a pozatym nie sa krzywo wyciete, jak chcesz zrobic prosto stojace to ci podesle psd bo z przekształceniami ałtek sa niezłe wałki.Z drugiej strony jak nie jestem grafikiem ...., zawsze ktos inny moze to zrobic , moze jakas firma ale to juz wieksza sumka bedzie bo za wyszparowani ejednej fotki auta sie bierze około 1o zeta za sztuke pewnie ze 150-200 by Wam policzyli
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 2.4 JTD
Rocznik: 1999
Wysłany: 2007-01-06, 10:49
Czepiacie sie. Mysle ze projekt jest ok, pamietajcie ze to bedzie format kart kredytowej a nie plakatu, wiec zeby zobaczyc takie szczegóły to bedziecie musieli lupy uzyc
I chyba jednostronne bedą lepsze.
Maniek [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-06, 11:08
Ostatnio zmieniony przez Maniek 2007-01-29, 13:39, w całości zmieniany 1 raz
Karta Klubowa mogłaby być nagrodą za wsparcie kiedy ruszy sprawa składek na klub.
Fakt. Otrzymanie karty mogłoby się wiązać z wpła.ceniem składki. Jej otrzymanie było by potwierdzeniem przynależności do klubu.
Ale z robieniem różnych modeli to bym nie ryzykował. Niepotrzebnie utrudni to stworzenie tej karty i na pewno pomnoży koszta. Lepiej dać jakiś uniwersalny model Alfy, albo jakiś zabytkowy, albo może 8C i wszyscy będą pogodzeni.
_________________ Pewnego wieczoru ktoś mi powiedział:
"Gdyby Alfiści założyli kościół, to byś sie do niego zapisał!!"
powinnismy najpierw zorientowac sie co do kosztow takiej karty .potem glowkowac co i jak.mysle ,ze taka karta to tylko dla placacych skladki lub na zamowienie klubowicza.oczywiscie uwzgledniamy klubowiczow honorowych nawet jezeli nie sa na naszym forum ale czyms sie zasluzyli dla naszej spolecznosci klubowej , radek powiedz czy ty masz kase na te formalnosci klubowe.jak nie to pisz cos tam ci podrzuce abys napisal ile
logo karty powinno być jedno- czyli projekt nr2 Gosi z drugiej strony miejsce na wpis ; imie nazwisko nr , grupa krwi- data przyjecia i stanowisko i sie zalaminuje- to moja propozycja - robiłem takie karty do firmy integracyjnej na sylwestra i wyszło oki - kosztów nie znam bo nie ja płaciłem ale moge popytac!
gotowe karty wpływaja do zarzadu tamsa wypisywane i laminowane a potem przyznawane - dosyc proste i sprawdzone!!!!
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
a na jakiej zasadzie sa robione te karty? to zwykly kawalek tektury na ktorym jest cos wydrukowane a potem sie laminuje? jak tak to zawsze mozna znalezc kogos z laserowa drukarka kupic te tusze czy cos, postawic piwo i powkleja na kazdej karcie imie i nazwisko sam bym sie tego podjal jakbym mial laserowke bo powklejac 60 imion nazwisk itp to bedzie kilka godzin roboty, a jak ktos sprawny to moze godzinka
czy moze chcecie zrobic z plastiku jak prawo jazdy? bo nie do konca rozumiem...
no to fakt, pewnie o wiele taniej wyjdzie zrobienie uniwersalnych kart... ale zawsze mozna sie dogadac i zapytac w jakim formace maja byc te karty. jak np w corelu to mozemy sami powklejac wszystkie dane, a im dac gotowe do drukowania (czy co tam sie z tym robi)... jesli kazda karta bedzie miala miec inne id to i tak beda musieli przygotowywac kazda z osobna, wiec roznicy w cenie, jak bedzieimie i nazwisko znaczacej nie powinno byc.
ciekawe ile taki karty kosztuja... ale wydaje mi sie, ze strasznie duzo nie powinno byc. na stacjach benzynowych daja takie karty jak sie zatankuje za 50, a zadnej gwarancji stacja nie ma, ze klient wiecej kasy u nich zostawi. mysle, ze warto sie dowiedziec konkretnie z cenami wszystkie opcje i zrobic glosowanie, bo 20 zl wiecej moglbym dac zebym miale elegancka plastikowa karte z danymi zamiast laminowanej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum