Ale pamiętajcie też o drugiej stronie medalu. Wprowadzając ranking, który jest odwzorowaniem liczby postów, wprowadzacie podświadomą rywalizację i chęć osiągnięcia jak największego rankingu. To będzie mnożyć niepotrzebne nabijanie postów. Teraz jak ktos nie ma nic do powiedzenia to nie pisze, a tak może go motywować chęć osiągnięcia kolejnej "gwiazdki" i komentowanie wszystkiego co popadnie.
_________________ Pewnego wieczoru ktoś mi powiedział:
"Gdyby Alfiści założyli kościół, to byś sie do niego zapisał!!"
Myślę iż ktoś kto by chciał nabijać posty to by też to robił przy żarówach,ale jak się takie sytuacje pojawią to będziemy wywalać posty a jak to nie pomorze to będą ostrzeżenia.Ale mam nadzieję,że na tym forum są sami normalni ludzie
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Model: Inny
Silnik: Civic jajko
Rocznik: 1992
Wysłany: 2007-01-01, 12:39
he mi si epomysł podoba ale jeśli chodzi o znacze Q4 to niedotyczy wszystkich Alf
Logo Alfaromeo najpierw szare potem kolorowe jest super
A jeśli chodzi o znaczki najpierw starszt a potem coraz to nowsze to powiem że mi sie bardzie podobały strasze nieżeli te najnowsze i może by powiedzieć ze im więzej postów piszesz im więcej sie udzielasz tym bardziej pogląbiasz swoją wiedze i jaky więcej wiesz czyli jesteś poświadczonym Alfaholikiem czyli raczej coraz to strasze znaczki
Ja osobiście jestem za tymi kolorowymi znaczaki AlfaRomeo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum