Chciałbym zaprezentować wam moją ukochaną. Autko jest z 1998 i ma obecnie przejechane 84000km. Najmilaszą rzeczą jest jednak silnik. 2 litry i 155KM robią swoje w tym małym aucie które wydaje się nie pozorne. Pierwszy właściciel kupił auto w salonie w Polsce(o dziwo) za bajońską wtedy sumę która i dzisiaj robi wrażenie. Właściciel nie żałował i zakupił prawie wszystko co było na liście opcji. Auto ma również skórzaną tapicerkę MOMO. Takich wersji jak moja zostało sprzedancyh zaledwie 6 z czego nie wiadomo czy wszystkie pozostałe przetrwały. Dobra koniec pisania, czas na zdjęcia
[quote="BartekL"]A bardzo chętnie. Powiedzi tylko kiedy No i pochwal się swoim autem[/quote
lancia delta 1.8 16v czarna lucynka sprawuje sie bez zarzutów A co do spotkania to musze sie umówic ze wszystkimi i sie spotkamy Bedą z tego swietne foty
Właśnie jestem w trakcie realizacji produkcji filmowej gdzie główną rolę odgrywa oczywiście moja Alfinka. Tutaj taka mała zapowiedź. Wiem że nie jest idealne bo wszystkie ujęcia muszę nakręcić od początku bo nie są idealne. Liczę jednak że wam się moze spodoba
tak właśnie dzisiaj myślałem o tej alfince, bo znajomy dziś pojechał do niemiec i ma sie rozejrzeć za czymś dla mnie
jedno mi sie nie podoba: nawiewy w drzwiach. może to jest funkcjonalne, ale wygląda kiepsko. poza tym widze że to włoski patent te nawiewy okrągłe. u nas w pracy mamy takie w dostawczych iveco, może dlatego te moje negatywne nastawienie
Ostatnio zmieniony przez bobryt 2007-01-03, 22:50, w całości zmieniany 1 raz
eeee tam przesadzasz. Nawiewy w drzwiach to super rozwiązanie. Szczeglnie bezpośredni nawiem na szybe w 145/6. Inna sprawa to efektywność tego rozwiązania..
_________________ Pewnego wieczoru ktoś mi powiedział:
"Gdyby Alfiści założyli kościół, to byś sie do niego zapisał!!"
swietne zdjecia - dopiero teraz wrocilem uwage
skorka wyglada lepiej, ale chetnie jeszcze bym zobaczyl ja na zywo, bo wydaje mi sie, ze te zwykle fotele wygladaja bardziej sportowo - sa lzejsze takie
mam nadzieje, ze na jakims zlocie sie spotkamy i dasz obejrzec
ps
mozesz pokazac wiecej zdjec tych skor? foteli i tylniej kanapy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum