Alfaholicy Strona Główna   
        Alfaholicy.net      Regulamin      Szukaj      Użytkownicy      Mapa      Album      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
[Temat organizacyjny] 3-4 DNIOWY ZIMOWY ZLOT ALFAHOLIKÓW + S
Autor Wiadomość
Maniek
[Usunięty]

Wysłany: 2006-12-09, 14:02   

Konrad napisał/a:
A ta hala bedzie???

Kiedyś zadałem pytanie czy byliby chętni na halę,to tylko Ty odpowiedziałes i Piotrek147,czyli tylko 2 osoby.Narazie czekam na informację czy czesi nie maja tam jakis zajęć lub jakiś rozgrywek

Maniek
[Usunięty]

Wysłany: 2006-12-09, 14:12   

Konrad napisał/a:
Nie bedzie czasu na takie cos :D

No właśnie,nikt nie czytał chyba programu dnia na 11 stronie,haha

Maniek
[Usunięty]

Wysłany: 2006-12-09, 14:30   

radek155 napisał/a:
Eee tam i tak jakleśniczy się wkurzy to wszystkich z lasu wypierdzieli :mrgreen:

Spoko,w tym czasie to ja z leśniczym bedziemy degustować sliwowicę.

Maniek
[Usunięty]

Wysłany: 2006-12-09, 22:51   

Widzę że jest sporo wyświetleń,tylko brak pytań.Czyli wszystko jest jasne.
Ostatnio zmieniony przez Maniek 2006-12-10, 10:19, w całości zmieniany 2 razy  

Paweł i Dagmara 
Dwusuwowiec

Model: Alfa Romeo 75
Silnik: 1.8 turbo
Rocznik: 1992
Wysłany: 2006-12-10, 14:36   

Maniek napisał/a:

Maniek nie martw się o pytania :D znając życie to przez te 3 tygodnie do sylwka jeszcze coś wyjdzie :mrgreen:

Maniek
[Usunięty]

Wysłany: 2006-12-10, 14:49   

paweł napisał/a:
Maniek napisał/a:

Maniek nie martw się o pytania :D znając życie to przez te 3 tygodnie do sylwka jeszcze coś wyjdzie :mrgreen:

Tak,Paweł zgadza się,tylko że teraz to jeszcze można coś zmienić czy jak da radę to spełnić czyjs kaprys.Nawet nie było odpowiedzi jaką większą ilość zamówić wódki.Zamówiłem tira Finlandi i tira Łzy Stalina,haha.Przypominam że w każdym aucie musi być odblaskowa kamizelka(chyba kosztuje 5 zł),lepiej wypić kilka piwek niż płacić "pokute".Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Maniek 2006-12-10, 14:51, w całości zmieniany 1 raz  

Maniek
[Usunięty]

Wysłany: 2006-12-15, 12:46   

Załatwiłem halę sportową na sobotę,tylko proszę zabrać jakieś obuwie sportowe bo w lakierkach nas nie wpuszczą.Mam pytanie czy byliby chętni na jazdę konną,bo musiałbym też postawić stajennego na baczność żeby czuwał i był gotowy jak ktoś przyjedzie.

Maniek
[Usunięty]

Wysłany: 2006-12-15, 14:11   

W niedzielę w zalezności od pogody,po zaprawie porannej którą poprowadzi jeden z uczestników tego zlotu,chętni mogą się wybrać na wycieczkę do Karlovej Studanki 29 km.bardzo ładna wypoczynkowa miejscowosć(tam gdzie jest zakaz palenia na głównej ulicy)napić się leczniczej wody,porobic fotki pod wodospadem i 1 km dalej narciarze moga posmigać z Pradziada.

Piotrek 147 
Rowerzysta

Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 JTD
Rocznik: 2002
Wysłany: 2006-12-15, 17:02   

super, bardzo sie ciesze że bedzie hala :)
a co do koni to wstępnie dla jednej osoby chciałbym to zarezerwować ,
ale to jeszcze nic pewnego.

pozdrawiam

Maniek
[Usunięty]

Wysłany: 2006-12-15, 17:13   

Piotrek 147 napisał/a:
super, bardzo sie ciesze że bedzie hala :)
a co do koni to wstępnie dla jednej osoby chciałbym to zarezerwować ,
ale to jeszcze nic pewnego.

pozdrawiam

To nie trzeba rezerwowac,tylko pytanie właściciela czy będzie więcej chętnych,żeby był w tym czasie na miejscu i zeby sobie czegoś innego nie zaplanował i gdzies nie wyjechał.Pozdrawiam.

Konrado 
Romeo

Model: Alfa Romeo 145
Silnik: 1.4 T.S
Rocznik: 1997
Ostrzeżeń:
 3/10/15
Wysłany: 2006-12-15, 19:47   

W jakiej miejscowosci jest ten Sylwester??I mniej wiecej na ktora godzine ta hala bedzie nagrana??

Konrado 
Romeo

Ostrzeżeń:
 3/10/15
Wysłany: 2006-12-15, 20:16   

Dzieki :o

Maniek
[Usunięty]

Wysłany: 2006-12-15, 21:30   

Konrad napisał/a:
W jakiej miejscowosci jest ten Sylwester??I mniej wiecej na ktora godzine ta hala bedzie nagrana??

Konrad Ty nie pytaj o halę bo masz załatwioną,skup sie nad konspektem na zaprawę poranną którą będziesz prowadzić,haha.Pozdrawiam.

pumba
[Usunięty]

Wysłany: 2006-12-16, 10:58   

sadze ze moja kobieta na konika uraczy heheheh jak to zabrzmiało obscenicznie...

hala jest konik jest wodka jest alfa jest to jeszcze nam śniegu brakuje moze "przadziad" załatwi :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez pumba 2006-12-16, 10:59, w całości zmieniany 1 raz  

Maniek
[Usunięty]

Wysłany: 2006-12-16, 14:16   

Narazie nie nagrywałem hali na jakąś godzine bo nie wiem kiedy i o której wszyscy zjadą.Wiadomo że zgodnie z regulaminem wpierw ma być apel,pózniej przemówienia jakieś odczyty itd.haha.Myślę że wszystko załatwi się na miejscu bo narazie chyba jeszcze nikt nie planuje kiedy i o której przyjedzie.
Ostatnio zmieniony przez Maniek 2006-12-16, 14:17, w całości zmieniany 1 raz  

Robal 
Rowerzysta

Silnik: 1.4 TS
Rocznik: 1998
Wysłany: 2006-12-16, 18:33   

Jak juz wczesniej pisalem, wszelkie Robale z makaroniarzami robalowymi i z ich przyjaciolmi wyruszymy na spotkanko z Wami w piatek rano (o ile pamietam Maniek mozna przeprowadzic takowy manewr).
Na hale sie piszemy oczywiscie, jakie sporty preferujecie?

pila, kosz, siata, brydz, szachy? :D

na powaznie, ja bylbym za koszem, ale domyslam sie ze wiecej bedzie zwolennikow siaty i pilki. Nie wiem tylko ktora z tych dziedzin zycia sportowego ma wieksza ilosc zwolennikow.

Konrado 
Romeo

Ostrzeżeń:
 3/10/15
Wysłany: 2006-12-16, 21:50   

Pilka nozna, siatkowka, brydz bardzo chetnie. Maniek WIadomo ze ludzie do poludnia przyjada zapewne w sobote. Wiec na pozne popoludnie smialo mozesz zalatwic :)

Maniek
[Usunięty]

Wysłany: 2006-12-16, 21:56   

Słuchajcie Robale,Makaroniarze i inne Gady,haha.Dogadajcie się z Pomorzem na piątek bo im również wisi wara na czeskie piwko,haha.Wasze drogi chyba prowadzą przez Opole i nie widzę przeszkód żeby w Opolu się spotkac i pojechać razem.W moim zastępstwie może jechać brat Radka155 jako przewodnik który był na zlocie w Bielsku a zna teren czeski i te klimaty i też wszystko załatwi, wie gdzie hotel i tez zna szefa lokalu, o ile będzie jakieś miejsce w czyimś aucie.
Ostatnio zmieniony przez Maniek 2006-12-16, 23:13, w całości zmieniany 2 razy  

Maniek
[Usunięty]

Wysłany: 2006-12-16, 21:59   

Konrad napisał/a:
Pilka nozna, siatkowka, brydz bardzo chetnie. Maniek WIadomo ze ludzie do poludnia przyjada zapewne w sobote. Wiec na pozne popoludnie smialo mozesz zalatwic :)

Też tak myślę ale nie chce być dyktatorem,dyktatorem mógłbym być gdybyście mnie wybrali na prezesa,haha.Pozdrawiam.

Paweł i Dagmara 
Dwusuwowiec

Model: Alfa Romeo 75
Silnik: 1.8 turbo
Rocznik: 1992
Wysłany: 2006-12-16, 22:22   

Maniek napisał/a:
Konrad napisał/a:

Też tak myślę ale nie chce być dyktatorem,dyktatorem mógłbym być gdybyście mnie wybrali na prezesa,haha.Pozdrawiam.

"Dyktator dyktatorem" ale chyba najlepiej znasz sytuację w Czechach :D
A co do czasu dojazdu to ciężko powiedzieć, pozostaje nadzieja że w sobotę zostaniemy powitani przez "Pomorze" na miejscu :mrgreen: , oczywiście nie zostajemy dłużni... :twisted:

Bella
Akwizytorka

Model: Alfa Romeo RZ
Silnik: 3.0 V6
Rocznik: 1993
Dołaczył: 1910
Skad: Milano
Wysłany: 2010-02-15, 21:09      Pisownia 

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi