Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 768 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2006-12-03, 19:54 Moja Slicznotka a raczej dwie Slicznotki
Moje pierwsze autko i pierwsza Alfa,ale juz wiem ze nie ostatnia!!! Nastepna bedzie 159 ale to za kilka lat...
A poki co przedstawiam Wam moja Niunie,ponizej troszke charakterystki autka...
-Rok prod.1999/00
-Silnik 2,0 T.S(155 km) + Gaz sekw. (duzo wiecej kasy pozostaje w kieszeni)
-Skóra Momo
-drewno w calej okazalosci
-4 x Air bag
-podgrzewane fotele
-klima
-pilot w kierownicy Blaupunkt
-ABS
-e.szyby i lusterka(podgrzewane)
-c.zamek
-felgi oryginal
-pelna elektryka
-Lampy "LEXUS"
-kierunki "Clear white"
-Ramki zegarów+wloty powietrza Alfa 2004r.
Alfa to jest samochod marzen niejednego kierowcy,ale trzeba smialo stwierdzic trzeba miec klase by taki samochod posiadac
No sliczne Niunie:)
kurde nie wiem czemu ,ale jakos nie widza mi sie te klary ze tyłu, uwazam,iz oryginalne lapki sa najładniejsze:)
Jakie firmy masz gaz?BRC?
_________________ Trzy domki ostatnio ustawiałem milicjantom i przy jakim wietrze....
Belle jak trzeba...
Skora - piekna.
ale te lexusy to takie sobie szczerze mowiac...
Aha, zwroce uwage na jeszcze jeden szczegol - ten wzor felg (mam takie same ) idealnie komponuje sie ze srebrnym lakiertem. Takie bardziej azurowe chyba mniej by mi tu pasowaly..
Wysłany: 2007-02-20, 23:05
marcins737 napisał/a:
...to zrób aktualizację
ale lexusy są nadal
aktualizacja bedzie ale na wiosne,beda nowe fotki bardziej profesjonal a co do lexusu look to sa nadal bo mi sie podobaja
no i nawiaze do postu adasco,fele oryginal sa piekne ale na wiosne przyjda nowe 17 calowe i wtedy zrobie zdjecia i zobaczymy efekt koncowy,bo zmianom w mojej belli mowie juz STOP!
Wysłany: 2007-03-25, 15:27
Oto zapowiedziana wczesniej aktualizacja
Felgi 17 cali "Alutec" oponki 235/40 przod, a tył 245/40 oponki continentalContiSport
przod jest tymczasowy lecz niedlugo zmienie na 215/40 bo raczej okazaly sie za szerokie i ciezej kierownicą sie kreci i wydaja zbyt duze tarcie o nawierzchnie.
Jak dla mnie to wlasnie to byla kropka nad i,ktorej brakowalo mojej belli jak Dla mnie rewelka,a Wam jak sie podoba?
Korczu.............REWELACJA!!!! Zupelnie inne auto pieknie wygladają!
Jeszcze tylko zaciski pomaluj na czerwono i bedzie bosko!! Gratulacje trafnego wyboru!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum