Dziekuje za mile slowka
Takie rzeczy robi miedzyinnymi no moj kolega z kolobrzegu , pracuje w firmie ktora wykonuje takie folie a on w corelu albo robi nowe projekty albo szlifuje:) te ktore sie mu podsyla, mnie skasowal 60 zl za folie plus 20 zl robota ale tak na ogol gdzie około 100 zl pewnie taka zabawa kosztuje, w wiekszym kazdym miescie takie cos pewnie robia trza po prostu pytac sie o SITODRUKI
Nono Kamil...zaskoczyłeś mnie. Jestem pod wrażeniem. Musimy sie jakos spotkac, bo chce to obejrzec na żywo
Tak sie zastanawiałem czy nie bedzie problemów przy robieniu badań technicznych. Według przepisów nie powinno byc na szybie przedniej ani na tylnej żadnych naklejek które zasłaniają widoczność kierowcy i rozpraszają innych kierowców.
Hmmm ale to nie zaslania wydocznosci kierowcy , pozatym chyba jak by bylo nie legalne to nasza koszalinska siec taksowek RADMOR ktora reklamuje w ten sam sposob Broka by nie miala tego a to jest dokladnie ta sama zasada, jak np firmowe auta cale obklejone wiec to jest legal
A co do spotkania jestem pod tel caly czas jak cos
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 2.4 JTD
Rocznik: 1999
Wysłany: 2006-11-23, 11:14
Wyszło bardzo fajnie ale sitodrukiem to raczej nie bylo zrobione solventem predzej mam z tym do czynienia na codzien w pracy na folii one way vision?? chinskiej czy avery?
Takie oklejanie jest w 100% legalne
gdyby ktos chciał zobaczyc reklamy na pojazdach w wielkim formacie www.mediamiejskie.pl
Ostatnio zmieniony przez Paweł156 2006-11-23, 11:16, w całości zmieniany 1 raz
A tak dokladniej to jak z bliska wyglada ta folia??
Jest jakby podziurkowana czy jednolita??
Bo sa chyba 2 rodzale wiec moze 2 rozne techniki, sam nie wiem.
Bo taka dziurkowana to chyba nie wyglada fajnie od srodka co.
Podziel sie wiecej wrazeniami
miirage jak tylko dorwe znajomego co to robil wszystko ci napisze
Alfista dziekuje za mile slowka ale jak wyzej krytyka tez potrzebna bo jak by to bylo jak by sie kazdemu podobalo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum