Wysłany: 2008-06-21, 19:32 Wakacje 2008 - wrażenia i opinie
Witam po długim okresie absencji na forum .
Właśnie wróciliśmy z wczasów w Grecji i chciałem się podzielić z Wami wrażeniami jakich miałem okazję doznać przez ostatnie dwa tygodnie.
Oczywiście zapraszam wszystkich do dzielenia się swoimi przeżyciami z wakacji bo po to jest ten temat.
Hellas 2008:
Oczywiście pierwsze moje strzały obiektywu skierowane zostały na poniższe cele:
Mam jeszcze bardzo dużo takich zdjęć, po drugim dniu fotografowania Alf stwierdziłem że to nie ma sensu bo jest ich tam tak dużo że nie dałbym rady wszystkich złapać. Byłem naprawdę w szoku - dwa miasteczka (Nei Pori, Platamonas) co kawałek jakaś Alfa a Golfów jak na lekarstwo. Grecy chyba jednak wiedzą co dobre.
W wypożyczalniach niestety nie mieli Alf ale za to moza było pojeżdzić czymś takim:
Polecam tylko te najmocniejsze, jeździliśmy po górach i takie poniżej 200 ccm to porażka, te mocne są niestety droższe ale jak ktoś chce jechać a nie pchać to niestety musi zapłacić.
Chciałem zabrać jakąś pamiątkę żeby się na następnym spocie pochwalić ale strasznie mocno się trzymała
Oczywiście reklamowałem nasze forum przez mozliwie jak najdłuższy czas pobytu w Helladzie
A pomagała mi w tym moja kobietka
Wczasy były naprawdę przecudowne i napewno długo będziemy je wspominać. Polecam Biuro Podróży "Tęcza" z Bielska-Białej - w pełni profesjonalna obsługa i znakomite podejście do klienta. Życzę wszytkim aby wrócili ze swoich urlopów w równie dobrych humorach co my i podzielili się z nami swoimi wrażeniami.
PS. Aha, a na pamiątkę przywiozłem sobie czarną Brerę za całe 3 euro
Zdjęć mam około tysiąc więc nie miejcie mi za złe że wszystkich nie wrzuciłem
no świetny pomysł koszulkę zabrać na wakacje. też tak zrobie. będę reklamował klub tym razem w Czechach, bo niestety opcja Włoch odpadła wraz z brakiem funduszy Ale nie ma co się łamać, Praga też jest piekna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum