Alfaholicy Strona Główna   
        Alfaholicy.net      Regulamin      Szukaj      Użytkownicy      Mapa      Album      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
Wakacje 2008 - wrażenia i opinie
Autor Wiadomość
Lopezius 
Alfa i Omega

Model: Alfa Romeo 145
Silnik: 1,3 Boxer
Rocznik: 1996
  Wysłany: 2008-06-21, 19:32   Wakacje 2008 - wrażenia i opinie

Witam po długim okresie absencji na forum :wink: .
Właśnie wróciliśmy z wczasów w Grecji i chciałem się podzielić z Wami wrażeniami jakich miałem okazję doznać przez ostatnie dwa tygodnie.
Oczywiście zapraszam wszystkich do dzielenia się swoimi przeżyciami z wakacji bo po to jest ten temat.

Hellas 2008:
Oczywiście pierwsze moje strzały obiektywu skierowane zostały na poniższe cele:

Mam jeszcze bardzo dużo takich zdjęć, po drugim dniu fotografowania Alf stwierdziłem że to nie ma sensu bo jest ich tam tak dużo że nie dałbym rady wszystkich złapać. Byłem naprawdę w szoku - dwa miasteczka (Nei Pori, Platamonas) co kawałek jakaś Alfa a Golfów jak na lekarstwo. Grecy chyba jednak wiedzą co dobre.
W wypożyczalniach niestety nie mieli Alf ale za to moza było pojeżdzić czymś takim:

Polecam tylko te najmocniejsze, jeździliśmy po górach i takie poniżej 200 ccm to porażka, te mocne są niestety droższe ale jak ktoś chce jechać a nie pchać to niestety musi zapłacić.

Chciałem zabrać jakąś pamiątkę żeby się na następnym spocie pochwalić ale strasznie mocno się trzymała

Oczywiście reklamowałem nasze forum przez mozliwie jak najdłuższy czas pobytu w Helladzie

A pomagała mi w tym moja kobietka

Wczasy były naprawdę przecudowne i napewno długo będziemy je wspominać. Polecam Biuro Podróży "Tęcza" z Bielska-Białej - w pełni profesjonalna obsługa i znakomite podejście do klienta. Życzę wszytkim aby wrócili ze swoich urlopów w równie dobrych humorach co my i podzielili się z nami swoimi wrażeniami.

PS. Aha, a na pamiątkę przywiozłem sobie czarną Brerę za całe 3 euro :wink:

Zdjęć mam około tysiąc więc nie miejcie mi za złe że wszystkich nie wrzuciłem :mrgreen:

Życzę wszystkim miłych wakacji.

oto ona: http://lopezius.fotosik.pl/albumy/277020.html
Ostatnio zmieniony przez Lopezius 2008-06-21, 19:38, w całości zmieniany 1 raz  

bobryt 
Redaktor

Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.0 TS blu armonico
Rocznik: 1998
Wysłany: 2008-07-02, 09:32   

no świetny pomysł koszulkę zabrać na wakacje. też tak zrobie. będę reklamował klub tym razem w Czechach, bo niestety opcja Włoch odpadła wraz z brakiem funduszy ;// Ale nie ma co się łamać, Praga też jest piekna :mrgreen:

Bella
Akwizytorka

Model: Alfa Romeo RZ
Silnik: 3.0 V6
Rocznik: 1993
Dołaczył: 1910
Skad: Milano
Wysłany: 2010-02-15, 21:09      Pisownia 

Odpowiedz do tematu