Wysłany: 2008-03-25, 20:10 Model kolekcjonerski AR 145
Bezskutecznie poszukuję modelu kolekcjonerskiego AR 145, najlepiej w kolorze czarnym, w skali 1:43. Wiem, że w Polsce to mało możliwe do zdobycia, ale może jednak gdzieś, ktoś, jakimś cudem go posiadł?? I do tego chciałby się podzielić wiedzą lub samym modelem Interesuje mnie każda podpowiedź. pozdr.
Jeśli chodzi o Polskę to szanse są zerowe. Ja polecam TEN sklep internetowy. Model 145 robi firma Bonini, cena 76euro. Aktualnie nie maja jej na stanie, ale napisz maila to załatwią Juz kiedyś kupowałem modele na tym portalu, wiec spokojnie mogę go polecić, doskonały kontakt w języku angielskim oraz pełen profesjonalizm.
Możesz sie jeszcze zapytać na tym forum , jest tam koleś, który specjalizuje sie tylko w alfach romeo w skali 1:43
Dzięki za namiar, samo wejście na stronę to już ślinka do podłogi, nie mówiąc o szybkim i mocnym zacisku palców na portfelu A jest na co popatrzeć i o czym pomarzyć.....
AR_156, sprawdziłam ofertę, obejrzałam, teraz musze obrać jakąś ścieżkę pozyskania, po drodze rozbawiło mnie coś, co znalazłam na jednej ze stron - w życiu nie wyobrażałam sobie takiego zapisu http://www5a.biglobe.ne.j...elmakes_a-b.htm
Ja za to nigdzie znaleźć nie moge Alfy 156 w czerni
Mam w chacie modele Spidera, 166 i GT i za kazdym razem jak jestem w sklepie to szukam działu zabawakowego i szperam w Matchboxach i innych i szukam jak dzieciak wywołując usmiech na twarzach mojej rodzinki
Powrót do czasów dzieciństwa z tym ze wtedy szukałem Polonezów
Ja poszukuje w sklepach mojego ulubionego modelu 159,ale tez nie moge znalesc.Jak na razie mam Duze Gt jak i male,duzy niebieski Spider V6 i maly spider v6 w kolorze czerwonym
_________________ Poniżej miejsce na twoją reklamę..... : )
a ja sobie dłubię 156 od podstaw, mam jakieś maleństwo w 1:43, mam model BBurago Alfy w malowaniu Carabinieri a teraz robię od podstaw moją Bellę Jak będą zainteresowani, wrzucę fotki z przebiegu prac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum