No wiadomo kiedyś trzeba się pozbyć tej swojej niuni aż żal ją sprzedawać , no , ale cóż kiedyś musi trafić w nowe ręce Było naprawdę zał sprzedawać tą 145 aż sam ją robiłem i pozostawiła jakiś ślad
_________________ >Maniak samochodowy od dziecka Kucyk Pony
>AR 33 1.7 Boxer 16v Moja miłość
>Kat B. za sobą :p:p
BTW - wcześniej Marcin napisał, że trzeba go za rękę prowadzić, bo nie trafi... na Kolumba A może każdy z nas nie trafiłby w wiele miejsc, do których trafiłby ktoś inny - to tylko zamysł na Dzień w Szczecinie i Gryfinie - gdzie każdy z nas przygotowałby jakieś fajne miejsca do zobaczenia, opowiedziałby o nich, zainetresowałby pod kątem swojego spojrzenia - kiedy będzie cieplej, z rodzinami/przyszłymi rodzinami moglibyśmy popatreć na znajome miejsca cudzymi oczami - może okaże się, że wszyscy jesteśmy ślepi?
_________________ Swoją drogą... アルファロメオ
Ostatnio zmieniony przez Kulka 2008-04-19, 00:58, w całości zmieniany 1 raz
Fakt, przesadziłam z pomysłem. Ale zrobiłam w tej nieszczęsnej Wenecji kilka fotek i kiedyś się je po prostu przerobi na fotograficznego Braille'a - wtedy nie trzeba będzie przejrzeć na oczy, tylko przejrzeć zdjęcia
A ja mam respekt dla motoru odkąd szczunem będąc na 'wuesce' Ojca przewiozłam Brata... Do dziś widzę jak leci, kiedy zderzyłam się z nasypem leśnej drogi... I uszkdzony kierownicą brzuch nie bolał, kiedy widziałam Go jak lezy bez ruchu na piachu... Za to jak się podniósł i zaczął ze mnie śmiać myślałam, że rozerwę na strzępy
Pomijając wszystko, zdrowo się naklepaliśmy zanim pokazaliśmy rodzicielowi to, co zostało z mojej jazdy....
BTW - dwupasmówka z pasem zieleni i małymi drzewami pośrodku i po bokach - to Taczaka? Czy nie Taczaka?
Smigają chłopaki na ostro, też bym tak chciał tylko brak sprzętu i uprawnień w razie W. Cos fajnego to coś co teraz robię czyli siedze sobie na służbie i grzebię w necie i oczywiście jeszcze mi za to płacą i Wy mi też płacicie bo was teraz bronię hi hi niema jak to MON zawodowo
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
No dobra, moja wina, dopiero po poście Kucyka widzę, że zabrakło w moim 2 ważnych informacji - że DJ ( ) Malzew i jego trupa grali w Teatrze Letnim i że wstęp był za FREE. Mam nauczkę
Za to teraz przez kilka dni kroi się momentami coś fajnego, a w każdym razie innego niż łażenie po Biedronce w poszukiwaniu straconego czasu
To Spoiwa Kultury - Festiwal Artystów Ulicy - za free oczywiście.
Przegapiłeś dzisiaj Pikero -widzialam pod zamkiem tylko jedną czarną 155 i to nie była Rosika - kiedyś Was wyciagnę na występy nawet niemal filharmonii - nawet nie poczujesz że Ci się spodoba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum