Wysłany: 2008-06-29, 10:07 Jak zmienić koło w czasie jazdy - Hyundai Lantra
Przeglądając niezbadane zasoby internetu w poszukiwaniu informacji o swoim poprzednim samochodzie znalazłem coś takiego !!! A najlepsze jest od 3 minuty i 30 sekundy !!! Chociaż z przyjemnością ogląda się całość.
Alfa Romeo jak wiemy skręt ma taki sobie, więc może by tak trochę poćwiczyć i nie będzie problemów z parkowaniem na zatłoczonych parkingach A swoją drogą to niezłe kozaki z Koreańczyków.
A zna lub ma ktoś może coś takiego w wykonaniu oczywiście Alfa Romeo
Dobre to, tylko ciekawe ile trenowali te triki i ile uszkodzili piast, tarcz itd .. od tego koła które wymieniali, bo na bank nie udawało im się za pierwszym razem
Fajne mieć takiego Hyunadaya do trenowania takich tricków
No powiem tyle że miałem tylko kombi w najbogatszej wersji wyposażenia i całkiem sympatyczne auto. Tanie w utrzymaniu jeśli chodzi o oryginalne części zamienne, jeździło miękko - jak na kombi aż za, klima chłodziła tak że latem w czapkach trzeba było jeździć , z powodzeniem ganiała po mieście vw i Alfy w końcu 140 koników miała, paliła w mieście 12 litrów i była ogrooooomna wewnątrz. Nie wiedziałem co to są dziurawe drogi, generalnie każda droga w mieście była jak autostrada a na zakrętach ostrych i szybkich bujała jak kajak podczas sztormu . Jak wsiadłem w Alfę to myślałem że ona wogóle nie ma zawieszenia.
No a jak ma może ktoś coś podobnego na autkach jedynej słusznej marki ALFA ROMEO.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum