Model: Alfa Romeo 155
Silnik: pół człowiek, pół rakieta :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-04-21, 21:20 Zapisy na flagi
OK, tutaj będziemy robić zapisy na flagi dla Zach-Pom:
Wzór flagi:
rozmiar: 60x48 cm (prędkość max 110 km/h)
Link do wykonawcy flag:
http://jack-jr.com/p/
UWAGA WAŻNE
Wykonawca zwrócił moją uwagę na ważny szczegół: musimy wskazać, z której strony chcemy mieć maszt (z lewej czy prawej). Jak będziemy jechać z flagą zatkniętą po lewej stronie samochodu, to maszt musi być po lewej stronie flagi, a jak flaga ma być po prawej stronie, to i mocowanie masztu musi być po prawej.
PROSZE O SZYBKIE ZGLASZANIE SIE, ZLOCIK TUZ TUZ
UWAGA WPLACAMY PIENIADZE NA FLAGI!!!
KOSZT JEDNEJ FLAGI: 42,05 Zł
NA POLECENIU PRZELEWU WPISUJCIE "FLAGI" ORAZ SWOJ NICK
DANE DO WPLAT:
RACHUNEK NR: 44 1140 2017 0000 4102 0420 3014
PIOTR ROSICKI
UL. WIECZOROWSKIEGO 48
71-793 SZCZECIN
WPLATY PRZYJMUJE DO 7 MAJA
* W cenę wchodzi 5 zł prowizji na rzecz klubu Alfaholicy - tak jest ze wszystkimi gadżetami. Prowizja idzie na opłacenie serwerów i organizację ogólnopolskiego zlotu Alfaholików i inne tego typu rzeczy.
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: pół człowiek, pół rakieta :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-05-08, 17:05
No i zamówienie poszło nawet trochę udało mi się zabezpieczyć od strony prawnej (w miarę możliwości). Teraz czekamy na flagi. Do flag wykonawca ma dać 5 breloczków gratis. Dostaną je ci, którzy najszybciej odpowiedzą na pytania z zakresu wiedzy o AR Ale taki konkurs to już na spocie.
Myślę że powinna być w kolorze BIAŁO- CZERWONYM - A JAK POJEDZIE SIĘ ZA GRANICĘ . To tak jakby karawan jechał. Na Biało Czerwoną bym się pisał jak nic. Pozdro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum