Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.8 T.S. > 140 KM
Rocznik: 2002
Wiek: 28 Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 1398 Skąd: New York
Wysłany: 2008-06-25, 21:50
no i szlag trafił babcyne gęsi...
Znów szwabom się udało, gówno dzisiaj zagrali, bo w tym meczu nie dorastali Turasom do pięt, a mimo wszystko zwyciężyli z tą świńską mordą Szwajstajgerem czy jak mu tam na czele... Po prostu makabra
Jestem rozczarowany...
Wierzę jeszcze w Hiszpanię, bo w końcu w coś wierzyć trzeba, jeśli oni nie zatrzymają pociotków Adolfa, to będę miał spierniczone 2 lata, aż do MŚ.
_________________ ...no alfa,
no fun!
Ostatnio zmieniony przez alces1 2008-06-25, 21:52, w całości zmieniany 1 raz
Znowu szwabom się udało. Głupi to ma zawsze szczęście.
Turki lepiej grali ten mecz. Te bramki dla niemców były takie z niczego. Jak nie główka klosa to znowu jakiś farbowany blondyn wbiegł na płkę i wpadła do bramki
Oj żeby tylko ten rusin jutro nie wygral bo wtedy w finale byłyby dwie najgłupsze drużyny.
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 2.4 JTD
Rocznik: 1999
Wysłany: 2008-06-26, 11:10
ja tez jestem za Hiszpnią ale obawiam sie ze rusy tym razem nie odpuszczą i wygraja, a wtedy mam nadzieje ze uda im sie wygrac z Niemcami. Hiszpania w starciu z Niemcami nie bedzie miala wiekszych szans i narazie tak realnie patrząc to Niemcy mają najwiekszą szanse wygrac ME, niestety.
Wczoraj tez sie potwierdziła stara prawda: wszyscy pieknie grają a zwykle to Niemcy wygrywają.
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
PLUŃ ŚWINI W PYSK TO POWIE, ŻE CIEPŁY DESZCZ PADA
No szału na finale nie było, generalnie wiało nudą, ale dobrze że ktoś w końcu gebelsom dał popalić . Sumując euro według mnie uefa musi się wziąć ostro za sędziów bo czasami to oni mecze wygrywali, albo byli stronniczy.
Miejmy nadzieję że w 2012r. uda się naszym zorganizować EURO i może uda się wbić na jakiś meczyk naszych
Mecz moze nie był ładny ale chłopaki starali sie i wygrali, gdyby Polacy mieli choc odrobine tego zapału i badź co bądź wyszkolenia to wyszli byśmy z tych mistrzostw z twarzą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum