Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.8 T.S. > 140 KM
Rocznik: 2002
Wiek: 28 Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 1398 Skąd: New York
Wysłany: 2008-06-19, 21:52
Korczu napisał/a:
trzecia bramka padła z faulu ktorego sedzia nie zauwazył lub nie chciał...dowodzi to o tym ze sedziowie sa niedouczeni albo robia co chcą,faul podobny do tego z meczu z Polska i jakos tutaj nie odgwizdany.Moim zdanie jest to porazka calego zarzadu FIFA.
znow Niemcy ... o Matko !!! jak ja ich nie nawidze !!!
znów się z Tobą zgadzam. Nawet w tym ostatnim zdaniu.
Kibicowałem dzisiaj Portugalii. Zawiedli
Do tego ta bramka po faulu Ballacka, wydaje mi się, że to był gwóźdź do dzisiejszej trumny Portugalczyków.
Totalnie wkurzał mnie też komentator, który w każdym zdaniu dawał do zrozumienia, że faworyzuje Niemców: "doskonale dysponowany" świetnie ustawiony", "rewelacyjne podanie" itp, itd, kto oglądał, ten wie.
Obawiam się, że Chorwacja nie podoła Niemcom, jeśli nie zrobili tego Portugalczycy, to ostatnia nadzieja w Holandii, ale to dopiero w finale, czyli dużo za daleko jak dla Pancerwagonów. A miało być tak pięknie...
Pozdrawiam.
- Rafał
Silnik: 2.4 JTD
Rocznik: 1999
Wysłany: 2008-06-20, 07:58
Korczu napisał/a:
trzecia bramka padła z faulu ktorego sedzia nie zauwazył lub nie chciał...dowodzi to o tym ze sedziowie sa niedouczeni albo robia co chcą,faul podobny do tego z meczu z Polska i jakos tutaj nie odgwizdany
zgadzam sie, powinni od nastepnych mistrzostw wprowadzic kilku sedziów technicznych którzy bedą rozstrzygać takie sytacje,analizując je na monitorach.
Szkoda Portugali.. Podobało mi sie za to jak walczyli do ostatnich sekund, tego najbardziej brakuje naszej druzynie, zaangażowania.
Oby Chorwaci wygrali z Niemcami, no ale najpierw muszą sie uporac z Turcją co chyba nie powinno być wybitnie trudne.
Szkoda, że to Niemcy weszli dalej. Troche im w tym sędzia pomógł bo przy tej trzeciej bramce był faul Ballacka, a ta bramka najbardziej dobiła Portugalczyków.
Żeby tylko ten rusin nie wszedł bo już by było źle!
Wysłany: 2008-06-20, 22:41
grzelutek napisał/a:
No to Chorwaty "go home".A miało być tak pięknie.
Niestety
Kurcze, odpadają wszystkie drużyny, którym kibicowałem...
Nie ma już za kogo kciuków trzymać, więc trzymam za Turcję (bo Szwabów nie lubię), a w całym turnieju, hm... a niech Hiszpanie wygrają, albo Holendrzy...
No to teraz ciekawy mecz w niedzielę: Włochy - Hiszpania. Bo Rosja raczej nie podoła Holandii.
Wracając do dzisiejszego meczu - całkiem ciekawy był i trzeba przyznać, że i Turcy grać potrafią. Do tego wstrzelili się w nie najlepszy dzień Chorwatów i po ptokach...
Pozdrawiam.
- Rafał
K**** Mać Ja p******* Mam nadzieje że Sborna w końcu się zmęczy i nie bardzo będzie miała siły na konfrontacje z Tulipanami. Rosja gra pięknie trzeba im przyznać.
Cała moja nadzieja w Italii.....muszą przypomnieć jutro Hiszpanom, że w fazach pucharowych nie idzie im najlepiej, potem pokazać Ruskim że to tylko spontan, a na koniec udowodnić Gebelsom że nie są najlepsi na świecie.
Pięknie grają Rosjanie,nie ważne czy to będą Włosi czy Hiszpanie i tak wierze że zagrają swoje i zrobią to samo co z Holandią. Szkoda że nasi nie grają tak jak Rosjanie można by było chociaż z przyjemnością oglądać te mecze.
oczywiscie jak wieksze nasze grono obstawialam Holandie, ale to co pokazali nasi sasiedzi to 100% pilki noznej..w tej chwili musze oddac sprawiedliwosc, bo takiej precyzji i woli walki o wygrana to jeszcze nie widzialam...zasluzyli sobie w pelni, tylko mi pomaranczowych szkoda potwornie...no ale jeszcze mamy Italie i Hiszpanie...zobaczymy co pokaza...
_________________ bija22 i Alfa156 V6
są powody do mrruczenia
ciekawie ciekawie...
z tych drużyn co teraz są to kibicuje tylko Rosji i Hiszpani
Włochów nie cierpie - oczywiscie chodzi mi o piłke nożną
ale i tak Włoszki mają marne szanse jeśli Hiszpanie będzie taka jaka była!
_________________ póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo choc czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo...
Niestety Włosi odpadli po karnych. Szkoda bo od zawsze im kibicuje.w końcu nasze Alfy to Włoszki.
Nie ma już fajnych drużyn w półfinałach. Niemcy-fee Ruski-fee Turcy-fee, już niech ta Hiszpania lepiej wygra.
Wysłany: 2008-06-23, 08:43
Ja kibicowałem wczoraj Hiszpanii. Przynajmniej jedna z drużyn, którą darzę sympatią przeszła dalej, bo póki co wszyscy odpadali, począwszy od Polaków, poprzez Portugalię, Chorwację i Holandię!
Piłka jest okrągła, a bramki są dwie! Ostatnie mecze potwierdzają trafność tego powiedzenia!
Jestem za Hiszpanami. A jeśli oni przegrają w półfinale, to za kimkolwiek, byle tylko Niemcy nie sięgnęli podium, co jednak jest wątpliwe, biorąc pod uwagę ich styl gry oraz przeciwnika jakim są Turcy, no, ale zobaczymy.
Pozdrawiam.
- Rafał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum