Polska zagrała swoje, więc Chorwaci nawet olewając okazali sie lepsi. To nie była ta Chorwacja z meczu z Niemcami, jednak i tak pokazali nam jak sie gra w piłkę.
Smolarek chociaż coś dziś pokazał, brawa dla Boruca.
Niemcy-Austria
Jednym słowem bitwa z tego co na satelicie widziałem, ale Niemcy formy nie mają i jak się nie rozpędzą to Portugalia ich wyeleminuje. Obaj trenerzy wylądowali na trybunach już w pierwszej połowie.
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.8 T.S. > 140 KM
Rocznik: 2002
Wiek: 28 Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 1398 Skąd: New York
Wysłany: 2008-06-16, 21:54
fiergloo napisał/a:
Chorwaci nawet olewając okazali sie lepsi. To nie była ta Chorwacja z meczu z Niemcami, jednak i tak pokazali nam jak sie gra w piłkę.
No tak, to inna Chorwacja, bo to ta, która zazwyczaj grzeje ławę.
Skoro przegraliśmy z drugą drużyną, nie będącą podstawowym składem, to nie ma o czym mówić.
Natomiast jak typujecie dalej?
Ja np. stawiam na Portugalię, myślę, że zwyciężą Niemców i na Chorwację, która powoli okazuje się czarnym koniem.
Genialnie gra Holandia, podobnie Hiszpania, myślę, że któraś z tych 4 drużyn: Holandia, Portugalia, Hiszpania, Chorwacja - zostanie zwycięzcą turnieju.
No, a jutro bój o wszystko: Włochy - Francja. Obstawiam Włochów, ale myślę, że mimo iż są mistrzami Świata na szczyt w tym turnieju nie zajdą.
Pozdrawiam.
- Rafał
spokojna czacha, naiwnych nie brakuje.... Moze jakby kibice powitali ich zbukami i pomidorami, to koeljna druzyna bardziej by sie przylozyla, albo znajac swoj REALNY poziom nie pchalaby sie na "salony"....
Chorwaci nawet olewając okazali sie lepsi. To nie była ta Chorwacja z meczu z Niemcami, jednak i tak pokazali nam jak sie gra w piłkę.
No tak, to inna Chorwacja, bo to ta, która zazwyczaj grzeje ławę.
Skoro przegraliśmy z drugą drużyną, nie będącą podstawowym składem, to nie ma o czym mówić.
Natomiast jak typujecie dalej?
Ja np. stawiam na Portugalię, myślę, że zwyciężą Niemców i na Chorwację, która powoli okazuje się czarnym koniem.
Genialnie gra Holandia, podobnie Hiszpania, myślę, że któraś z tych 4 drużyn: Holandia, Portugalia, Hiszpania, Chorwacja - zostanie zwycięzcą turnieju.
No, a jutro bój o wszystko: Włochy - Francja. Obstawiam Włochów, ale myślę, że mimo iż są mistrzami Świata na szczyt w tym turnieju nie zajdą.
Pozdrawiam.
- Rafał
zero gry w piłke, jedna bramka zdobyta w turnieju. jeszcze w dodatku co bądź nie badź ze spalonego, ja w ogóle nie widziałem jakiś fajnych chociażby strzałów na bramke... , najlepsze jest jeszcze to, że Webb powiedział że jedynym błędem z jego strony jest bramka Polaków ze spalonego - śmieszne, biorąc ta cała kampania anty-sędzia angol...
mam takie samo zdanie co do tych 4 drużyn, i tak samo uważam że francja czy tam włochy nic nie zdziałają dalej, natomiast byłbym wstanie wskazac moim zdaniem mistrza, i stawiam na Holandie po pierwsze że zawsze bardzo lubiłem tą reprezentacje, po drugie lubiłem ale patrzyłem jak nic nie mogą zdziałac i teraz są w najlepszej sytuacji żeby byc najlepszymi w Europie!!
_________________ póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo choc czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo...
Silnik: 2.4 JTD
Rocznik: 1999
Wysłany: 2008-06-17, 08:14
stało sie to co sie stało, trzeba oglądać dalej ME
teraz mam nadzieje ze francja zremisuje z włochami, a rumunia wygra lub zremisuje z holandią bedzie ciekawie, włosi graja strasznie marnie, a za francuzami jakos nie przepadam
w ćwierćfinałach mam nadzieje ze Chorwacja rozjedzie Turcje, a Portugalia Niemców.
Stawiam na finał Chorwacja- Holandia
Więc w tym meczu to poprostu pokazali że nie umieja grać...Wstyd wogóle było pokazac sie na mistrzostwach
Znów mecz odbył się między Chorwacją a Borucem...To co zawodnicy wyprawiali to była żenada...Mecz mi sie wogóle nie podobał a Nasi grali jakby im jaja ucieli, poprostu Żal przez duże Ż...
Silnik: 1.8 T.S. > 140 KM
Rocznik: 2002
Wiek: 28 Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 1398 Skąd: New York
Wysłany: 2008-06-17, 08:22
No właśnie. Boruc, takiego bramkarza nie powstydziłaby się żadna drużyna na Świecie. Jest w oszałamiającej formie, gdyby nie ten facet, to już dzisiaj wiedzielibyśmy kto jest królem strzelców tego turnieju! Chwała mu za to! To jedyny pewny punkt naszej drużyny. Nie można mu nic zarzucić, a do tego jajcarz jakich mało, nie wspominając już o pewności siebie...
Boruc i Gureiro, to zalążki dobrej kadry, ale zalążkami wygrywać się nie da niestety, nie w tak prestiżowej imprezie.
Pozdrawiam.
- Rafał
Też mi Rumunów szkoda, bo mogli się pokwapić po czarnego konia. Za to Italia przeszła dalej. Pewnie zagrają z Hiszpanami. Ciekawe kto trafi na Holandię, mam nadzieje że Sborna dołoży Wikingom.
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 771 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2008-06-19, 21:44
trzecia bramka padła z faulu ktorego sedzia nie zauwazył lub nie chciał...dowodzi to o tym ze sedziowie sa niedouczeni albo robia co chcą,faul podobny do tego z meczu z Polska i jakos tutaj nie odgwizdany.Moim zdanie jest to porazka calego zarzadu FIFA.
znow Niemcy ... o Matko !!! jak ja ich nie nawidze !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum