Wysłany: 2006-10-15, 00:48 klamka inne czesci do 155
panowie wiecie gdzie moze dorwe klamke od drzwi kierowcy do 155? bo w mojej sie zlamala i musze sie dopierac od tylnych dtrzwi ;/
tak samo potrzebuje cale lusterko prawe (jakis kutafon mi na P urwal ;/ )
slupek dzilacy szybe w tylnych drzwiach (wzial i zardziewial dziad)
i zawias od drzwi tylnych (j/w)
;/
a no i maske ;d ciotka jak pozyczyla to pomylila otwietranie klapy a regulacja kierownicy , niewiedziala o tym i jak oddal juz fure to rodzice jak jechalo to przy 100 km/hsie otworzyla maska i teraz jest pogieta ;/
moja biedna bella jest trocha pokrzywdzona
odrazu mowie ze szukalem...a narazie od AR nie kupie bo troche cienko z dziengami ;p
Ostatnio zmieniony przez zychu 2006-10-15, 00:49, w całości zmieniany 2 razy
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3252 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-10-15, 10:27
Ja też szukałem klamki od drzwi kierowcy i kupiłem na allegro za 100 zł komplet razem z zamkiem i w kolorze nadwozia . Szukam też maski ale tylko w swoim kolorze
ja swoja klamke(nie wiem jak u Was ale u mnie delikatnie pekla przy tym nosku co otwiera zamek - oczywiscie to wystarczylo zeby byly problemy z otwieraniem) skleilem jakis czas temu zywicą z matą szklaną na to delikatnie szpachlą wyrownalem od spodu poxyliną i trzyma do dzis.. oczywiscie bylo to robione starannie i nic nie widac ze byla naprawiana..
_________________ AR 155 2.0 16v TS '96
AR 146 1.6 16v TS '97 (silnik '03)
LUKE [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-12, 00:46
Kochani delikatnie jak z kobietą,a nie na chama.Niestety dzadowski materiał użyty na klamki się kłania.Grunt to przesmarować co jakiś czas,teraz zwłaszcza przed zimą.Niesmarowana stawia większy opór i nieszczęście gotowe...
Słuchaj wejdz na allegro i wez na wyszukiwanie......wyszukaj uzytkownika maniax2006 obecnie ma chyba 5 alf 155 na placu na czesci wysyła za pobraniem do tego bardzo taniutko.Wszystkie czesci kupiłem u Niego gdy miałem stłuczke.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum