wiem wiem... lae takie z aukcji nie beda idealnie spasowane. A na tym bardzo mi by zalezało. Do tego stopnia ze kupie chyba raczej novitec'a ja kbede mial okazję.
wiem wiem... lae takie z aukcji nie beda idealnie spasowane. A na tym bardzo mi by zalezało. Do tego stopnia ze kupie chyba raczej novitec'a ja kbede mial okazję.
Nie rozumiem. Albo inaczej - Ty nie zrozumiałeś
Te, które ja zamówiłem mają identyczne wymiary z oryginalnymi, z tą tylko różnicą, że są wykonane z aluminium, a nie z tworzywa. Nie sądzę, by te z Novitec'a miały inne wymiary, bo raczej nie powinny ich mieć.
Pozdrawiam.
- Rafał
Alces
te z twojej aukcji pasuja idealnie??
da sięje wkręcic tak że po zablokowaniu zamka cłae się chowają??
nie latają na boki??
Mają identyczne wymiary jak te oryginalne.
Z tyłu się chowają - z przodu nie do końca, ale tak chyba ma być (chociaż nie wiem dlaczego).
Czy "latają na boki" - u mnie nie, spasowane są dosyć dobrze.
Co prawda mam tylko jeden, bo sprzedawca wysłał mi na próbę czy pasują. Sprawdzałem z przodu i z tyłu - dla mnie jest OK, więc zamówiłem cały komplet.
Pozdrawiam.
- Rafał
potwierdzam jesli by ktos chciał to pasuja
pozdr
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;((( R.I.P.
W przyszłym tygodniu mam zamiar wykonać sobie sam takie rygielki jak Noviteca
Tzn. spróbuję
Potrzebne mi będzie tylko logo AR takie jak na tych rygielkach.
Ostatnio zmieniony przez Dario_83 2008-05-16, 13:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum