My teraz wygramy z Chorwacją (na każdych mistrzostwach wygrywamy trzeci mecz, który jest o czapke gruszek) i będzie ZONK bo i tak nie wyjdziemy z grupy.
O dupe rozbić te nasze starania!
Niestety z Chorwacja nie uda nam sie wygrac...
Oni maja naprawde dobra i bardzo zgrana ekipe...samo to ze rozbili zdyscyplinowanych Niemiaszkow...
_________________ Areks
Sprzedam 166 3,0V6+LPG,2000rok-zainetererowany?Pisz na priva
Rozpętało się piekło...czytałem na wp.pl ze list gończy na sędziego jest i angielska policja przydzeili mu ochronę w Anglii bo jak wiadomo w Anglii Polaków kilku jest...i do tego wściekłych...
Rozpętało się piekło...czytałem na wp.pl ze list gończy na sędziego jest i angielska policja przydzeili mu ochronę w Anglii bo jak wiadomo w Anglii Polaków kilku jest...i do tego wściekłych...
No to ładne jaja. Ojojoj ale się narobiło.
Będzię buba
Chyba mozemy sie pożegnac z wyjściem z grupy Panowie...moze za 4 latka
nie chyba ale napewno,z Chorwatami nie wygramy.A za 4 lata będzie to samo,pamiętam jak graliśmy w USA i też dwa przegrane mecze a jeden wygrany chyba na otarcie łez.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Smutne ale prawdziwe...Dopóki piłka nozna w Polsce nie zacznie działać na zdrowych zasadach tzn. bez miliona działaczy którzy jak komary wysysaja kasę i podejmują sztuczne decyzje pod publiczkę, dopóki nie zacznie sie inwestowac w profesjonalne szkolenia piłkarzy a nie bieganie po boisku i robienie pompek bezmyslnie oraz trenowanie od 20 lat tych samych zagrań itd itp...
Czego wymagac od Chłopaków...serca maja do walki ale brak im wyszkolenia, samymi checiami nie wygrają, piłkarzem nikt sie nie rodzi (no moze Ronaldo i Maradona), piłkarzem mozna zostać i tyle...
Roger strzelił bramkę z ewidentnego spalonego, karny za położenie zawodnika austryjackiego- już większe miał powody do podyktowania karnego w 80ej minucie, jak jakiś tam "pachołek" trzymał Austryjaka do którego było podanie- dobrze że nie odgwizdał bo jakby to było zinterpretowane za faul taktyczny to w 10ke ten mecz byśmy kończyli.
Ogólnie styl gry polskiej reprezentacji był tak żałosny że właśnie musiałem wypić piwa...dużo piwa, bo na trzeźwo nie mogłem na to patrzeć. Autryjacy znowu na szczęscie byli nieskuteczni, bo dzisiaj byśmy rozmawiali o blamażu a nie tam, że sędzia i inne głupoty. Ja tam uważam, że Polska jest jedną z gorzej grających reprezentacji na turnieju.
Czapki z głów przed Borcuem- za mecz, a drugi raz za to że uderzył się w pierś i powiedział że takie są skutki nie strzelania goli i bronienie rezultatu.
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.8 T.S. > 140 KM
Rocznik: 2002
Wiek: 28 Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 1398 Skąd: New York
Wysłany: 2008-06-13, 14:56
Alfamaniak156 napisał/a:
Garos napisał/a:
nie chyba ale napewno,z Chorwatami nie wygramy
Smutne ale prawdziwe...Dopóki piłka nozna w Polsce nie zacznie działać na zdrowych zasadach tzn. bez miliona działaczy którzy jak komary wysysaja kasę i podejmują sztuczne decyzje pod publiczkę, dopóki nie zacznie sie inwestowac w profesjonalne szkolenia piłkarzy a nie bieganie po boisku i robienie pompek bezmyslnie oraz trenowanie od 20 lat tych samych zagrań itd itp...
Czego wymagac od Chłopaków...serca maja do walki ale brak im wyszkolenia, samymi checiami nie wygrają, piłkarzem nikt sie nie rodzi (no moze Ronaldo i Maradona), piłkarzem mozna zostać i tyle...
A szkoda wielka szkoda...
Dużo prawdy w tym co mówisz. Jednak zaznaczę jeszcze, że Leo sporo zrobił dla reprezentacji, nie ma cudów, ale poprawa jest. Tum bardziej trzeba to docenić, że jest jeden, sam, a tych skorumpowanych lapówkarzy cały zarząd! Mam nadzieję, że mimo iż nie pokazaliśmy się najlepiej, to Leo wciąż pozostanie trenerem kadry.
Jednak nie zmienia to faktu, że sędzia z Anglii, to totalny imbecyl, który znalazł się w tej roli chyba całkiem przypadkowo!
Pozdrawiam.
- Rafał
Najlepsi Polacy na tych mistrzostwach to Podolski i Roger i to niestety jest smutnel:(
Brazylijczyk z orzełkiem na piersi gra z o wiele większym zaangażowaniem niż inni reprezentacji Polski.
A Boruc to klasa sama w sobie,gdybyśmy mieli drużynę grającą na poziomie Artura to bylibyśmy mistrzami zarówno Europy jak i świata. Mam nadzieje że król Celtów wkońcu odejdzie ze Szkocji do lepszej drużyny w np.Hiszpanii lub Włoszech.
A sędzia meczu Austria-Polska to po prostu kalosz,jestem ciekaw czy w Anglii dyktuje się takie faule(zapewne nie bo byśmy widzieli z co najmniej 33 karne w jednej kolejce Premiership) Pozdrawiam Alfistów
łysy cep ma ochrone policyjna...
ma kupe pogruzek od polskich kiboli ze teraz to będzie miał przegrane zycie...i po co mu to było...
ciekaw jestem ile dostał kasy za taki numerek...
i ciekawe czy kase dostal od szkopow zeby za wszelka cene wyszli z grupy czy od austriakow co to ich wogole trzeba wlec bo nic soba nie reprezentuja...k...a ale zasrany swiat...angole,szkopy i ruskie...
_________________ bija22 i Alfa156 V6
są powody do mrruczenia
UEFA przyznała, że karny był słuszny. Dzisiaj na meczu Rumunia-Włochy sędzia odgwizdał karnego za podobne przewinienie.
W tej sytuacji moim zdaniem siędzia mógł odgwizdać karnego i to zrobił. Zresztą..cieszmy się, przecie jestesmy jedną z nielicznych reprezentacji która wygrywając w 90ej minucie gra na swoim polu karnym, zamiast wywalać piłkę daleko w pole przeciwnika.
Oj kolega fiergloo się myli w 93 minucie meczu Austria-Polska nie było faulu,jest widoczne na powtórkach jak to zawodnik Austrii wpycha się na Lewego aż w końcu się przewraca błąd Polaka polegał na tym że niepotrzebnie zaczął go trzymać za koszulkę gdy ten kładł się na murawę. Podobna sytuacja działa się jeszcze w tym samym momencie bliżej bramki bramki Boruca gdzie Austriak faulował Bąka lecz sędzia nie zauważył faulu w ofensywie. I jeszcze inna sprawa,wyraźnie widać że że rzekomo sfaulowany Austriak nie miał szans sięgnąć piłki kierowanej w pole karne gdyż nie zrobił by tego nawet mając 3m wysokości,bliżej przejęcia tego dośrodkowania był Bąk lecz niestety sędzia nie dopatrzył się faulu w ofensywie w tej sytuacji. To jest błąd sędziego,który nigdy by się nie odważył na taką decyzję sędziując w Premiership.
A co do meczu Rumunia-Włochy no to faul był ręka wyraźnie była zaciśnięta na szyi Rumuna i gdyby nie kontakt z Włochem to Rumun był by w posiadaniu piłki. Także te dwie sytuacje nie mają nic ze sobą wspólnego. Pozdrawiam fanów piłki nożnej
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3252 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-06-13, 20:33
Polacy wypadli bardzo blado i jak by nie było na awans trzeba zasłużyć a nie wkrecić się po farcie do dalszych gier . Poza kilkoma zawodnikami Polacy grają dziadosko . Leo czas na odejście . Podpieranie się takimi zawodnikami jak Żurawski zero walki i czucia piłki , Krzynówek który strat piłki ma chyba tyle co cała druzyna i niepotrafi trafić do bramki i jeszcze kilku kadrowiczów zupełnie bez formy
No fakt, te dwie sytuacje raczej są niepodobne. Ale mimo wszystko UEFA uznała że karny był słuszny więc teraz możemy sobie krzyczeć na UEFę jako kibice, a jak nie pasuje to won. Ja sędziego nie obwiniam, wiele błędów jest podczas każdych turniejów, a grożenie i inne patologie jakie się teraz dzieją świadczą tylko o tym że MY jako Polacy nie bardzo wiemy jaki jest futbol. Druga sprawa, niech nasi piłkarze nauczą się grać a potem niech krytykują sędziów, mecz był żałosny, bo wyglądał jak trening strzelecki Austrii, który ledwo co przeszli.
Model: Inny
Silnik: inny
Rocznik: 2007
Wysłany: 2008-06-13, 21:54
No, grali beznadziejnie. Polski gol był ze spalonego co mówili sami komentatorzy. Ciekawe czy austryjacy mówili ze sedzia sprzedał mecz? Poza tym ten gol to był przypadek.
_________________ Hipokryzja i konformizm cechuje wszystkie społeczności.
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3252 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-06-13, 23:57
Oglądając te Mistrzostwa według mnie to Nasza reprezentacja jest najgorsza i nie dziwi mnie fakt niemozności wygrania nawet z Austrią nawet na remis nie zasłużyliśmy. Leo ja tobie mówię pa pa
Fakt jesteśmy najgorszą drużyną tych mistrzostw. I sądzę ze są to jeszcze gorsze mistrzostwa od tych sprzed 2 i 6 lat,gdzie ugraliśmy 3pkt w tych mistrzostwach nasi zdobędą tylko 1 pkt. Myślę że może i pora aby Leo odszedł ale kto będzie za niego(nasi młodzi trenerzy jeszcze chyba nie gotowi?)
Zawsze najwięcej do powiedzenia ma Janek Tomaszewski.Niech on weźmie,porowadzi,a my zobaczymy,czy mocny jest tylko w gębie,czy będziemy mistrzami świata
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum