To akurat było jasne,że z Niemcami nie wygramy,dobra obrona i mają bramkę czystą.Szkoda tylko iż naszym nie udało się honorowej bramki strzelić.Następny mecz przegramy z Chorwacją a z Austrią może się nam uda na otarcie łez.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Model: Alfa Romeo 166
Silnik: 2,4 JTD
Rocznik: 2001
Wysłany: 2008-06-08, 21:49
Ja nie jestem zwolennikiem piłki nożnej,ale dobrze że dostali teraz Polacy po dupie niech się wezmą za siebie a nie afera za aferą bo przez to cierpią tylko nasi piłkaże Zawsze lubiałem Niemców i nadal ich lubię, nasi muszą potrenować nad taktyką.... meczu i tak nie oglądałem słyszałem od brata jaki wynik i się ucieszyłem bo obstawiłem, że Niemcy wygrają
_________________ \/ \/
Pozdrawiam Marcin
166 2.4 JTD 2001r.-------->>> SPRZEDAM-więcej w dziale ''bazar'' !!!
147 1.9 JTD 2003r.
http://www.forum.alfaholi...tam-vt10243.htm
Ostatnio zmieniony przez alfaholik-Bioły 2008-06-08, 21:50, w całości zmieniany 1 raz
Przykro troche, że to Polak strzelił nam obie bramki
Ale tak to jest w tym kraju, wiekszośc dobrych polskich sportowców musiała wyjechac za granice aby móc osiągnąc wielki sukces, choby Kubica.
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 2.4 JTD
Rocznik: 1999
Wysłany: 2008-06-08, 22:03
szkoda ze nasi nie grali pierwszej połowy tak jak druga, Niemcy byli lepsi i tyle, kibicuje Podolskiemu zeby został królem strzelców.
Najbardziej zawiódł mnie Żurawski i Krzynówek, ładnie grał Roger, pozostaje teraz wygrac z Austrią i Chorwacją, trzeba wierzyc ze sie uda
Na otarcie łez mamy i tak historyczny dzień za sprawa Roberta Kubicy, jest niesamowity!! az duma rozpiera człowieka leader mistrzostw świata
Big Foot napisał/a:
Ale tak to jest w tym kraju, wiekszośc dobrych polskich sportowców musiała wyjechac za granice aby móc osiągnąc wielki sukces, choby Kubica.
ale Podolski został wybitnym sportowcem dopiero w Niemczech, wyjechał z Gliwic z rodzicami jak był kilku letnim chłopcem pewnie nawet wtedy ledwo chodził bo miał dwa latka
jezu ludzie, o co wam chodzi. jakby przegrali z Brazylią czy Włochami też byście pisali że dupy dali? sami Dupy jesteście a nie patrioci.
chłopaki pomijając kilka błędów w obronie zagrali na poziomie, i jeśli na takim poziomie będą grać nadal wyjście z grupy jest bardziej niż prawdopobne.
krzywo widziałem tego Rogera w drużynie, ale naprawdę chłopak pokazał klase!!!!
Nie no tragedii nie było... W końcu graja w Mistrzostwach a tam byle kto sie nie kawlifikuje, choć nie da sie ukryć że do Niemieckiej piłki Nam bardzo daleko...a świetni piłkarze zostali olani przez Nasz kochany i skorumpowany PZPN oraz zdziadziałej mafii geriatrycznej którą stanowią "działacze" - dziadki z mięsniami piwnymi i tlenem podpietym przez welflon...
Polacy sa ambitni i zaciekli w walce juz nie raz udowodnili, ale trzeba inm dac sznase, wpsomóc a nie skrzydła podcinac, pacyfikowac...dajcie do cholery chłopakom zarobić trochę, zatrzymajcie ich w kraju niech dla NAs strzeklaja bramki...
Podolski chciał grac dla Nas, strzelał nam bramki ze łzami w oczach prawie...Moze te nieroby w PZPNie wreszcie się obudzą, walną pustymi łbami w scianę i dojda do wniosku że POLAK POTRAFI.... i to nie odnosi sie tylko do piłki noznej...
Mimo przegranej...gratuluje Chłopakom ze walczyli i nie stracili serca do walki
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 2.4 JTD
Rocznik: 1999
Wysłany: 2008-06-09, 12:25
Alfista napisał/a:
z Podolskim to tez nie wiadomo czy u nas by bylo tak rozowo.. Niemcy tez potrafią doskonale szkolić zawodników i nie dotyczy to tylko piłki nożnej...
to, to juz inna bajka gdybysmy mieli system szkoleniowy taki jak w Niemczech czy Holandii to mielibysmy kadre samych Smolarków, Klose i Podolskich.
Tak samo jak w innych sportach niestety u nas nie ma takich mozliwosci do trenowania jak na zachodzie, czasmi sie uda ze wybije sie jakiś geniusz który sam szuka mozliwosci treningu, czesto na zachodzie, np Kubica czy Małysz. no nic nadal jestesmy krajem na dorobku i w trakcie czyszczenia starych pierników ze stołków, trzeba sie uzbroić w cierpliwosc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum