Witam Alfaholików
Jakoś nie widzę tematu ME 2008 Austria/Szwajcaria w piłce nożnej więc postanowiłem założyć takowy w Hyde Parku.
Dzisiaj pierwsze mecze:
Czechy-Szwajcaria i Portugalia-Turcja
Moim zdaniem 3pkt z tych spotkań zdobędą zarówno Czesi jak i Portugalczycy.
Kto jest waszym faworytem do tytułu mistrza europy i jak daleko zajdzie Polska.
Jutro mecz Polaków z Niemcami jaki typujecie wynik?
Pozdrawiam i zapraszam do tematu:)
Hey
Tez chcialem zalozyc takowy temat, poniewaz interesuje sie pilka
Ja stawiam na wyniki:
CZE-SZW 1:1
POR-TUR 1:2
Polska wyjdzie z grupy(mam taka nadzieje) i dojdzie do polfinalu
Max.zajmiemy 3 miejsce, ale naprawde chlopaki musza non stop wierzyc w swoje umiejetnosci
Wg mnie tytul wywioza Wlosi...oby tak bylo
A POL-GER...hmmmm....mysle ze powinien byc remis 0:0 lub max.1:1...
Pozdro
_________________ Areks
Sprzedam 166 3,0V6+LPG,2000rok-zainetererowany?Pisz na priva
Pomimo mojego nikłego zainteresowania piłką nożną, ja też myślę podobnie jak Areks, że raczej będzie remis, ale życzę żeby nasi zmietli "szwabów" z murawy.
Ostatnio zmieniony przez Lesio 2008-06-07, 14:04, w całości zmieniany 1 raz
Niemcy potrafią grać do końca dobrą piłkę,nawet jak przegrywają.Uważam iż Niemcy nie pozwolą sobie na to aby przegrać,jak zremisujemy to powinniśmy się cieszyć bo o naszej wygranej to możemy pomarzyć.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
W tej grupie Niemców jeszcze bym sie tak nie obawiał. Chorwacja to oczywiście czarny koń rozgrywek. No i statystycznie- gospodarze zawsze wychodzą z grupy, chociaż 8 lat temu w grupie została Belgia.
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
PLUŃ ŚWINI W PYSK TO POWIE, ŻE CIEPŁY DESZCZ PADA
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 2.4 JTD
Rocznik: 1999
Wysłany: 2008-06-07, 20:46
ja obstawiam Polska- Niemcy 1-1
mecz otwarcia troche mnie zaskoczył, nie spodziewałem sie ze Szwajcaria bedzie tak dobrze grać, Czesi wymeczyli zwyciestwo, wyjdą z grupy bo mają w miare łatwą.
Portugalia tez sie meczy ale wygra z Turcją.
jestem ciekaw czy Chorwaci tez bedą mieli pod górke z gospodarzami
Jutro bedzie szaleństwo i mozliewe ze podwójne, raz ze nasi mogą miec dobry wynik, dwa ze Kubica bedzie na podium jak wszystko dobrze pojdzie
NA wstepie zaznacze, ze nie jestem typowym facetem, a gosci siedzacych prze TV i kupujacych szesciopaki i nowe LCD na kazde mistrzostwa uwazam delikatnie mowiac za dziwakow... Nie lubie pilki kopanej i zupelnie mnie to nie pociaga.
Niemniej - Polacy jakis tam malutki sukcesik w tej dziedzinie odniesli, trafiajac tam, gdzie powinni trafiac za kazdym razem, a nie raz na kilkadziesiat lat. Z tej rowniez racji nalezy sie im minimum zainteresowania, stad tez sprawdze w sieci wynik meczu - po meczu. Ogladac nie zamierzam, chyba bym przysnal.... nie wiem, gdzie kibice widza te emocje....
enyłej, chcialbym, zeby wygrali. Patrzac jednak chlodno i obiektywnie, to wystep naszym moim zdaniem w najlepszym razie skonczy sie porazka po ofiarnej walce, choc jako antyfan pilkarski przewidywalbym raczej sromotny blamaz, cos na miare 0:9 RTS-u w jakis tam mistrzostwach...
Zycze optymizmu wszystkim kibicom i przypominam, ze jutro jest tez inne wydarzenie sportowe, w ktorym POLAK powalczy z najlepszymi, czyli cos na miare finalu pilkarskich ME. i TO juz warto ogladac...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum