_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
Ja bym powiedzial, ze padło - ale moze mechanicznie daje rade. Ale jak tak popatrze np na felgi - to widac, ze oszczedzana nie byla. I skora troche za bardzo podnisczona jak na ten przebieg.
Chyba sprzedający coś poprawił bo jak rano patrzyłem to cena była trochę inna, o ile się nie mylę było to 95 000 - stąd ten temat.
Dokładnie, było 95 000,00 zł
_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
Wcale nie jest taka zaniedbana. Odpicowane auta wyglądające jak perła są dla mnie podejrzane. Tutaj chociaż wiem że na igłową igłe mam sie nie nastawiać i szybko moge stwierdzić o co chodzi...tzn już ze zdjęć. Reszta na miejscu.
Model: Alfa Romeo 166
Silnik: 2,4 JTD
Rocznik: 2001
Wysłany: 2008-06-05, 20:03
Bardzo okaleczona Alfa,ale da się ją jeszcze poratować na pewno jest powypadkowe bo już lakier matowy jest miejscami no i w środku jak z pola.... Szkoda,że takie auta do nas przyjeżdżają
_________________ \/ \/
Pozdrawiam Marcin
166 2.4 JTD 2001r.-------->>> SPRZEDAM-więcej w dziale ''bazar'' !!!
147 1.9 JTD 2003r.
http://www.forum.alfaholi...tam-vt10243.htm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum