Model: Alfa Romeo 155
Silnik: pół człowiek, pół rakieta :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-06-02, 22:17 Trasy do ćwiczeń :D
Jakie polecacie w Sz-nie trasy, gdzie by można pojeździć żeby wyczuć nowe autko? Zeby były kręte ale w miare szerokie, żeby był jakiś margines błędu jak przeszarżujemy?
Model: Inny
Silnik: Wszystkiego po trochu :p
Rocznik: 1994
Wysłany: 2008-06-02, 22:44
Rosik według mnie to na autostradzie od Kołbaskowa do Radziszewa Tam Kubas testował,lecieliśmy 220 km/h Ale to już zależy od Ciebie,tylko nie wybieraj znów trasy zamkowej
_________________ >Maniak samochodowy od dziecka Kucyk Pony
>AR 33 1.7 Boxer 16v Moja miłość
>Planowana Honda Civic 5gen. D15B2
>Kat B. za sobą :p:p
Ale Rosikowi nie chodzi o sprawdzanie szybkosci tylko bardziej o sprawdzenie auta jak sie zachowuje na drodze przy danych prędkosciach...czyli jak sie trzyma drogi jak reaguje na nasze polskie drogi itp...
Najlepszym rozwiązaniem jak dla mnie to Chociwel bo duzo miejsca i najblizej... jakies oponki i rura
Zjeżdzając w podjuchach z autustrady na wioski w kierunku pyrzyc tam barierek niema więc nie będziesz się musiał martwić że na jakiejś utkwisz, a marginesem błędu będzie co najwyżej rów lub drzewo no i może jakaś dziura tylko trzeba uważać bo na wiochach często lubią się ustawić niebiescy z suszarką a wtedy PLN mogą się posypać
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Pikero ja tą trasą śmigam prawie co tydzień. Rosik polecam od Głebokiego przez las do Polic fajne zakręty powrót przez Tanowo test prędkości uwaga na suszarki.
ale tylko od głębokiego w stronę polic z powrotem juz jest do d.... zawsze jak ktoś jedzie to staram się go puścić i dać z 5 minut przewagi bo 130 przejeżdzam cała trase jeden zakret w lesnie gornym 70 -80 z gory do 170 dochodze i zakret w siedlicach okolo 60 - 70 to moje rekordy na tej drodze nie chcialbym sie chwalic ale jestem niedopokonania na tej trasie
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: pół człowiek, pół rakieta :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-06-04, 21:59
mój drift jest lepszy niż D1 bo robie to z efektami specjalnymi - iskrami, odłamkami i tłuczonym szkłem Pokaz jedyny w swoim rodzaju (chociaż stosunkowo drogi )
mój drift jest lepszy niż D1 bo robie to z efektami specjalnymi - iskrami, odłamkami i tłuczonym szkłem Pokaz jedyny w swoim rodzaju (chociaż stosunkowo drogi )
no ja podobnie. z tym że jak skończe to wyłączam kompa i ide spać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum