Witam. Czy może ktoś sie orientuje jakiej firmy seryjnie montowane są głośniki do naszych 166? Próbowałem rozkręcić i podglądnąć głosniki, ale żadnej wzmianki o nazwie firmy tam nie znalazłem. Nadmienie że posiadam sprzęt z procesorem DSP i 10-cioma głosnikami.
Przy okazji, jeśli ktoś posiada mapy do navi G3, to chętnie skorzystam. Sam posiadam oryginalne Niemcy 2002 i srodkową europę 2002. Jęsli ktoś jest chętny, to mogę przesłać kopię.
Pozdrawiam
_________________ Paweł
AR 146 1.4 TS
AR 166 2.4 JTD
Ostatnio zmieniony przez Paweł166 2008-05-26, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
Gdzieś mi sie o uszy obiło ze to był Bose-sprzecior. Słuchaj skoro juz dlubales w glosnikach to moze wiesz jakie sa wymiary tych w drzwiach ? i jaka moc na nich widniala
Jeśli dobrze pamiętam to były to 165mm lub 160mm, przynajmniej w drzwiach. ale dokładnie to nie pamiętam, co do mocy to chyba nie było tam żadnej informacji. Wiem że w 147 i 156 było montowane Bose, które logo widniało na wysokotonowych, ale w 166???
_________________ Paweł
AR 146 1.4 TS
AR 166 2.4 JTD
W 147 i 156 Bose było za dopłatą i było to widać chociażby po napisach na membranach głośników. Seryjnie nie wiem co było - na głośnikach z przodu napisu brak, a nie wyciągałem całkiem głośnika, więc nie wiem czy z tyłu coś widać. Niemiecki prospekt AR166 z 1998 roku zeznaje coś o Becker Audiosystem, ale nie wiem czy dotyczy to tylko radia, czy głośników też (Becker robi w ogóle głośniki?).
_________________ AR 156 SW 2.0 TS '01 Verde Amazzonia
widzę, że ciężko z tymi głośnikami, a może ktoś już próbował dostać się do głośników na tylnej półce? czy trzeba ściągnąć całą półkę aby wyciągnąć głośniki? i jak to zrobić??
_________________ Paweł
AR 146 1.4 TS
AR 166 2.4 JTD
Gdzieś mi sie o uszy obiło ze to był Bose-sprzecior. Słuchaj skoro juz dlubales w glosnikach to moze wiesz jakie sa wymiary tych w drzwiach ? i jaka moc na nich widniala
Niestety Bose oficjalnie mi w mailu zaprzeczylo jakoby mialo kiedykolwiek cos wspolnego z audio w 166. Tez poszukiwalem szczegolow na temat tylnych glosnikow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum