Chociaż bardzo bym chciał, ostatnie tygodnie mam wyłączone z życia..
Kraków poprzednio już odpuściliśmy, Częstochowę też.. Do Czeladzi na rynek udało nam się na godzinę podskoczyć.. Węgry się udało zaliczyć tylko dzięki dużej determinacji..
W ten weekend jedziemy do Warszawy na wesele..
Nasz ślub jest 31 maja o 15.. 16:15-17 planujemy przejazd na salę..
Skoro już zmieniliście termin, nie przesunęlibyście jeszcze o tydzień..
31.05 ja nie moge bo jestem pod telefonem na serwisie w pracy :/ gdy sie uda zmienić to dam znać spot odbędzie się 25.05 i pogadamy o tym kto by mogl jechac do sosnowca zeby Cie eskortować
_________________ 164 Super 2.0 TS 8V
166 2.5 V6 24V
Fr33 - nie chodzi tylko o konwój. Jakoś ciężko się śląsko-zagłębiowskiej grupie spotkać z grupą częstochowską, choć odległość nie jest większa niż do Krakowa..
Również "za". Ale pub musiałby być konkretny żeby nie było kłopotu z ekranem i miejscem. Trzebaby się dowiedzieć czy stacherczak robi relację
Transmisja na dużym ekranie GP Monaco w restauracji "Stacherczak" w Częstochowie w DH "Schott" przy ul. Kościuszki. Godzina 14:00
właśnie tam dzwoniłem i sprawa wyglada tak ze bedzie transmisja z F1 w niedziele.. musimy się okreslic ile osob by było bo trzeba zrobic rezerwacje i zrobic zadatek (okolo 200zł do odebrania pozniej w lokalu w postaci jedzonka i napojow ). W lokalu jest dużych rozmiarów ekranik
niech każdy okresli się czy mu to pasuje i wpisze sie na liste pod spodem (kopjując ją w swoim poście):
1. fr33 + 1
2. QBA +1
...
RAZEM - 4
166 2.5 V6 24V
przeszłość:
33 1.4 8V boxer
145 1.6 8V boxer
Ostatnio zmieniony przez fr33 2008-05-23, 17:35, w całości zmieniany 5 razy
czyli co? na spocie ma być tylko 8 osób.
okreslac sie kto chętny F1 w niedzielę ,bo jak znam życie to na spotka podjedzie z 15
osób i będzie problem z miejscem u Stacherczaka.
Ja odpadam. Nie lape sie na transmisje. Rozmawialem dzisiaj z Grucha i mowil ze nie jest chetny. W trakcie trwania relacji planujemy pozwiedzac Czestochowe.
Ja odpadam. Nie lape sie na transmisje. Rozmawialem dzisiaj z Grucha i mowil ze nie jest chetny. W trakcie trwania relacji planujemy pozwiedzac Czestochowe.
hm.. to jeśli nie wszyscy chcą ogladac F1 to moze dajmy sobie spokoj z jej ogladaniem ...
jeśli delegacja z Kielc chce oglądać nasze miasto to może umożliwimy im to i popracujemy jako przewodnicy ??
goście są najważniejsi i najważniejsze jest to żebyśmy razem dobrze się bawili
zresztą - jak sie spotkamy to obmyslimy strategiczny plan
166 2.5 V6 24V
przeszłość:
33 1.4 8V boxer
145 1.6 8V boxer
Ostatnio zmieniony przez fr33 2008-05-23, 17:39, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum