Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 751 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-12-28, 18:56
Panie i Panowie ! Alfaholicy
Tyle bylo pytan o polary,bluzy itp. jak juz znalazła sie osoba ktore by owe zrobiła to nagle cisza! hmm...co jest z wami??ten polar jest 2 razy grubszy od tego co mozecie kupic w np.Hausie za 89 zł wiec argument odnosnie kwoty mnie nie przekona.Polar ten bardziej słuzy jako kurtka z polaru,mysle ze przydał by sie kazdemu alfaholikowi na zlocie pozną porą popijajac piwko przy grillu opowiadajac o swoich bellach wiec zachecam jeszcze raz do zakupu!!
Ps;nie mam zadnego udzialu w tym projekcie.Pisze bo serce mi podpowiada,abym podpowiedział wam ze warto
a czy można by było zlikwidować białe tło z przodu ale zostawić napis, ten znaczek i koniczynke (tylko ten znaczek musiałby być wtedy czany albo lepiej biały)
I czy pod koniec roku będzie można zamawiać bo teraz jestem za granicą
_________________ DjNero
Dlaczego Alfa? ponieważ wszystkie auta mają coś a Alfa ma to wszystko
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 1.6 TS
Rocznik: 1997
Wysłany: 2008-03-22, 21:42
Jak można to chcę taki polarek
Kolor czarny, rozmiar L, bez znaczka z przodu a zamiast niego napis np. alfaholicy lub po prostu alfa romeo.
Jak moja żona zobaczy na żywo te znając życie będę zamawiał drugi
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 751 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2008-03-22, 21:53
A.R.T.S. napisał/a:
Jak można to chcę taki polarek
Kolor czarny, rozmiar L, bez znaczka z przodu a zamiast niego napis np. alfaholicy lub po prostu alfa romeo.
Jak moja żona zobaczy na żywo te znając życie będę zamawiał drugi
polarek z tego co sie orientuje jest z zawyzoną numeracja(chyba ze cos sie zmienilo Rafale) z wlasnego doswiadczenia proponuje podac dokladne wymiary Rafalowi.pozdrawiam i zycze przyjemnego noszenia.
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 1.6 TS
Rocznik: 1997
Wysłany: 2008-03-22, 22:05
Wielkie dzięki za radę
W takim wypadku poproszę rozmiar M.
Najwyżej będzie dla żony a ja zamówię sobie następny
Sorki że może troszkę nie na temat ale czy może ktoś ma taką kurteczkę??
Ostatnio znalazłem w necie i zastanawiam się czy sobie nie zamówić....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum