Panowie, tak jak napisał Paweł156, wszelkie gadżety z logiem Alfaholików będą zamawiane i rozprowadzane przez Zarząd.
Pierwaszą edycję koszulek organizował Paweł i proponuję aby dalej się tym zajmował
Jeśli chcecie aby w ofercie znalazły się takie koszulki lub bluzy, nie ma sprawy.
Długi, bądz tak uprzejmy i prześlij całą Waszą ofertę łącznie z cennikiem, oraz przykładowymi szablonami na adres: pawelgmyrek@alfaholicy.net
Jeśli jest taka możliwość poprosimy równiez o przesłanie przykładowej koszulki. Adres do wysyłki podam na PW jeśli Długi, da sygnał do mnie na PW.
Zapisy na gadety ruszają po weekendzie
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
to moze kolega Długi zrobi przykładowy projekt i zrobimy głosowanie czy chcecie koszulki w takim stylu jak do tej pory czy nowe.
temat z poprzednich zapisów znajduje sie tu jesli ktoś nie znalazł http://www.forum.alfaholi...zety-vt4260.htm
Model: Inny
Silnik: R2 652cm3
Rocznik: 1994
Wysłany: 2008-04-29, 20:46
pelnoprawnym Alfaholikiem nie jestem, ale na jakas koszulke bym sie pisal
Tylko zanim zaczniemy sie zapisywac, to moze pokazecie cos konkretnie, zeby bylo wiadomo co sie zamawia
A jesli beda fotki swoich Alf dla kazdego osobno, to ja chce fotke RZ (lub poprostu logo Alfy z napisem Cuore Sportivo)
Oczywiscie niemam zadnej Alfy dlatego padlo na RZ To tak gwoli scislosci zanim zaczelibyscie zapraszac mnie na wszystkie zloty z "moja" RZ
Ostatnio zmieniony przez AlfaFAN 2008-04-29, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
Nooo Panowie co jest....czyzby pomysł umarł smiercia naturalną?
Widzę, że kolega bardzo niecierpliwy
Mieliśmy długi weekend.
Kolega Długi dostał wszystkie namiary i miał przesłać szczegółową ofertę i przykładową koszulkę, jak tylko będziemy mieli konkrety temat ruszy dalej Alfamaniak156, zapraszam do aktywnego udziału w życiu forum, potrzeba nam ludzi z zapałem, dla ułatwienia kontaktu podaję swój tel. 506 014 086.
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Spokojnie mam namiary gdzie wysłać koszulkę i jak tylko skończę projekcik to zaraz wysyłam Sam projekcik również umieszczę na forum ... myślę że jest to kwestia 1-2 dni
pozdrawiam
_________________ Zabić muchę na bocznej szybie...BEZCENNE!!
czy jest to projekt ostateczny czy są możliwe zmiany? Z mojej strony brakuje nad kończynką napisu "alfaholicy" a zamiast konkretnego modelu alfy moim zdaniem ciekawie wyglądałoby wpasowanie Scudetto w tło obrazu.
Przedstawiłem wam propozycję to nie jest ostateczny projekt...
Cytat:
A ja jestem konserwatystą, czarna koszulka z czerwonym nadrukiem "alfaholicy.net" w czcionce firmowej na piersi.
spoko można tak zrobić tylko taką koszulkę każdy może wam zrobić każdy i każdy taką koszulkę może posiadać .... ja wam proponuję coś czego jeszcze nie mieliście .... po co chcecie robić coś co już macie i inni też to mają ?? zróbcie coś nowego co ma niewiele klubów w Polsce - tylko te z którymi współpracuję bo zanim inne firmy zaczną drukować tą technologią to jeszcze troszkę wody upłynie... tak czy siak wybór należy do was
pozdrawiam
_________________ Zabić muchę na bocznej szybie...BEZCENNE!!
Ostatnio zmieniony przez Długi 2008-05-13, 10:00, w całości zmieniany 1 raz
mi się to całkiem podoba, a co do tego samochodu na tej koszulce to jaki to ma być? może dalibyśmy coś klasycznego, jakąs ikone alfy jak 1600 GTA czy cos w tym stylu....
_________________ póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo choc czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum