oj grałem, grałem prawie we wszystkie NFS-y - bajka
uproszczona fizyka jazdy, podobały mi się tylko undergroundy i wcześniejsze- najlepszy byl porsche unleashed. Po za tym nic fajnego- ot taki zabijacz czasu, do innych serii wracam czesto do NFS'a nigdy.
dla mnie najlepszy NFS to był Underground 2 reszta już wymyślanie na siłe i tak jak kolega powiedział takie zabijanie czasu chodź jak z kumplami z klatki na LAN graliśmy to fajna zabawa była
_________________ Ci ludzie te miejsca to mnie napędza
prawdziwy rap...
czyli taki którego nie usłyszymy w radiu (nigdy radia nie słucham, ścierwo) i nie zobaczymy w tv
jazz - rap...
jazz...
i klasyki polskie typu DŻEM, GRECHUTA, NIEMEN, KAZIK
do auta natomiast czasami bardzo bardzo lubie PRODIGY !!!!!!!!!!!!
_________________ Planujemy wyjazd na Nurburgring - najbardziej wymagający tor świata, zarazem motoryzacyjny CUD ŚWIATA, info w dziale ZLOTY/SPOTKANIA!!
a ja polecam taki eksperyment: jak na dworze jest ciepło, otwieramy okno od strony kierowcy i puszczamy głośno Pavarottiego. Zaufajcie mi że mix włoskiego silnika i włoskiej muzyki to jest to
a ja polecam taki eksperyment: jak na dworze jest ciepło, otwieramy okno od strony kierowcy i puszczamy głośno Pavarottiego. Zaufajcie mi że mix włoskiego silnika i włoskiej muzyki to jest to
Oj sprawdzone, sprawdzone. Juz w ubiegłym miesiącu zrobiłem sobie taki mix. Ramazotti tez daje rade...
Jesli chodzi o radio to : BIS , Trójka , MC Radio , RMF FM.
Jednak jako wierny kibic muzyki elektronicznej duzo w moim aucie minimalu, deepu i
electro. A tu już zależy od nastroju i co nowego wyszukam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum