Więc koledzy i ...kolezanki tak jak w temacie spocik miłosników i sympatyków tej cudownej marki.... tam gdzie zawsze czyli Krematorium o godzinie 17.00....
Trza przy okazji spotkania dogadac sprawy wyjazdu na Pomorze i urególowac płatnosc co do flag bo trza już zamówic je...
jak zwykle się spóźnimy ale wpadniemy tym razem nie 155 bo 155 przechodzi pewne zabiegi stylistyczne zewnętrzne ale i bardzo ważne wewnętrzne ale to wszytsko zobaczycie dopiero na zlocie na pomorzu
Rosik nie mów nic o gazie , bo Pikero Cię wyklnie Fakt ostatnio kwitneliśmy , ale wtedy to była na prawdę fajna pogoda i grillek
właśnie... Rosik czy widziałeś kiedyś maserati z gazem , ferrari, lambo.,lancie delte integrale, odp NIE więc nie zobaczysz też mojej alfy z gazem nawet gdy paliwo kosztowałoby 20 zł za litr... ja robię zabiegi upiększające a nie destrukcyjne a co do soboty to zobaczycei jak chodzi ar 33 q4 mało jest ich w polsce a my mamy taką w zachodniopomorskim
A żebyś wiedział! Jeśli się tylko wyrobię w czasie, to z chęcią zawitam, jednak sobota to dla mnie zawsze znak zapytania - nie ukrywam, że tym razem liczyłam na piątek....
Ale do soboty jeszcze trochę czasu, więc niczego nie zapeszam....
W sobotę mam odebrać swoje autko od blacharza więc jak zdążę to może i ja się pojawię Gdzie dokładnie jest to krematorium?
heheh szukaj miejsca gdzie leci dymek z komina ..... to jest ulica bronowicka połączenie ulicy cukrowej z (chyba NOwoeuropejska) trafisz tak: jedziesz mieszka wjeżdżasz w cukrową jedziesz cukrowa do przejazdu kolejowego (koło cukrowni) tam jest pętla autobusowa skręcasz w prawo i jedziesz tak jak cię droga prowadzi jakiś kilometr może dwa będzie parking
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-05-07, 22:59
pikero napisał/a:
jedziesz mieszka wjeżdżasz w cukrową jedziesz cukrowa do przejazdu kolejowego (koło cukrowni) tam jest pętla autobusowa skręcasz w prawo i jedziesz tak jak cię droga prowadzi jakiś kilometr może dwa będzie parking
a jak się zgubisz to wysiądź z samochodu, zgaś silnik i nasłuchuj, z której strony słychać wycie silników I jedź w tamtym kierunku
jak mowa o jedzeniu to Kubas jest chętny grila możemy rozpalić ze zużytych (przebitych na dziurze) opon a ogień możnaby podjudzić gazem a i jest jeszce jeden plus spocik będzi ewidac z każdej strony miasta
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 1,8 T.S. 8V
Rocznik: 1995
Wiek: 34 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 233 Skąd: Goleniów/Szczecin
Wysłany: 2008-05-09, 08:11
Niestety mnie nie będzie mechanior powiedział, że dopiero na wieczór w sobotę będę miał autko wrrrrr, a juz miałem nadzieję że zdążę jeszcze geometrię i zbieżność w sobotę załatwić oraz spotkać się z Wami
_________________ AR 155 T.SPARK 1.8 SUPER MY.95
IK@R: 5022
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum