bardzo ładna !!!! przez zakupem mojej brałem pod uwage tez ten kolor 156 - dla mnie 156 tylko w dwóch kolorach - czarny i srebrny ewentualnie GTA w czerwonym
kierunki clear jak najbardziej - jak do czarnej mam clear black i jest git
fele duzo wniosą do designu auta - czekamy wiec na foto na alu
p.s. dobra ręka do zdjęć
Ostatnio zmieniony przez norbiwolow 2008-05-08, 15:05, w całości zmieniany 1 raz
Gratulacje z nowego autka. Widze że masz jakieś niestandardowe głośniki wysokotonowe w obudowach kamek ?? Ładna nakładka na wydech.
Tylko ten termometr troche w nie fajnym miejscu. i właściwie po co ? Wywal to , bo pewnie sam go nie montowałeś, tylko już z tym kupiłeś.
Pozdrawiam.
Witam serdecznie!
Tak dokładnie jestem z Włoszczowy! a fotki są robione niedaleko naszego peronu intersitii śmiga
jeśli chodzi o głośniczki "syczki" to tak owszem są montowane indywidualnie firmy boschmann bardzo ładnie to wygląda gdyż obramówki są srebrne jak również grają głośniej. Termometr już był w aucie jak kupiłem, ale jak mówisz żeby zdjąć...hmm
a jeśli chodzi o "Dąbrowę Górniczą" to jest mi bardzo bliska gdyż mam tam rodzinkę
POZDRAWIAM!
_________________ Teraz AR 156 1.6 TS
Kiedyś AR 145 1.6 Bx
Ostatnio zmieniony przez piotrekzaz 2008-05-08, 15:23, w całości zmieniany 1 raz
Witam serdecznie!
Tak dokładnie jestem z Włoszczowy! a fotki są robione niedaleko naszego peronu intersitii śmiga
a jeśli chodzi o "Dąbrowę Górniczą" to jest mi bardzo bliska gdyż mam tam rodzinkę
POZDRAWIAM!
ale ten świat mały - ja z kolei mam rodzinę w okolicach Włoszczowy ( Bebelno i Krasocin )
ale ten świat mały - ja z kolei mam rodzinę w okolicach Włoszczowy ( Bebelno i Krasocin )
[/quote]
Witam!
przez "Krasocin" przejeżdżam bardzo często jadąc do Kielc jak i również mam tam koleżanki
a w "Bebelnie" również bywam, gdyż mojej dziewczyny siostra tam mieszka
Wiec może kiedyś zrobimy w którejś z tych miejscowości mały spocik?
POZDRAWIAM!!
Kiedyś AR 145 1.6 Bx
Witam! alu 15 cali z tej racji gdyż brat zmienia w swojej sport wagonie na 17 cali a ja dostaje w spadku seryjne alfoskie 15 cali:) ale jak to sie mówi "nigdy nie mów nigdy"
POZDRAWIAM!
Kiedyś AR 145 1.6 Bx
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum