wojsaw, swoja byles? tak o tej 147 dla zainteresowanych - wyciela crxa
kubasa akurat nie udalo Ci sie ustrzelic ale ja za to nie mam czerwonej i granatowej
czekaj Ty czekaj Filip ja powiem mojej kolezance jak ją polowałes.... http://ligowiec.net/fotog...1344500/0#photo
hmm to jednak widac troszke alfek było... ale i buractwa w pancerwagonach iwdac tez sporawo...a noi pogoda była pierwsza klasa hehe a u nas w Gryfinie w tym nczasie słonko swieciło
KUBAS, ja sie tylko martwie o jej zdrowie, bo pogoda naprawde nieciekawa byla. nawet pod parasolem sie zmoczylem, a co dopiero w gadkach pod golym niebem
Alfa 147 1.9JTD przed modyfikacją 131KM (według papierów niby miało być 140) 309Nm, po 171KM 366Nm i całkiem ładny płaski wykres... 0-100 ok 7s...
kolo opisał swoja Alfe na forum tuningowym...
się nie dziwie że crx dostał w dupsko....
mnie to by ta 147 zmiotła z powieszchni ziemi... noi Pikera tez hehe
ja to mam jeszcze plusa bo lubie startowac na podstępkach ehhe co sie dowiedział ostatnio Pikero.... ale i tak mnie doszedł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum