koszt uszczelki od 100-160zl na jedna glowice... 220zl w ASO
ja kupilem goetza - polecam, drozsza ale warto
przerabialem temat
plus pewnie planowanie glowicy
planowanie mialem prawie za friko i nawet nie wiem jaki to koszt
robocizna przy aucie - wlasna + kilka browarow
pozdrawiam i zycze powodzenia
_________________ Renault 5 Alpine Turbo
Citroen Xantia 1.9 TurboD
Alfa Romeo 164 Super V6 2.0 Turbo
Turbo uzaleznia.....
Ostatnio zmieniony przez jacoff 2008-04-25, 23:09, w całości zmieniany 1 raz
za robocizne w mietku bierzemy 300 zł w tym już jest wlicozne planowanie więc myślę że coś koło tego będzie w tym przypadku równierz ale dodam że mając głowicę na wierzchu warto sprawdzić stan zaworów prowadnić itp i jeżeli wszystko ok to tylko wymienić wszczelniacze jeżeli nie to robić kompleksowo ale uszczelniacze to obowiązek rzekłbym przy wymianie uszczelki pod głowicą
dam sobie Majkel głowę obciąć że uszczelniaczy zaworowych nie robiłęś w swojej v6
Ostatnio zmieniony przez pikero 2008-04-27, 22:44, w całości zmieniany 1 raz
aaaaaaaaaa myślałem że zdejmowałeś .... ale za to Kubas będzie musiał ostatnio jak ruszał spod świateł to niebiesko się zrobiło i to nie było niebo tylko dymek z jego rury
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 2778 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-04-28, 23:03
pikero napisał/a:
aaaaaaaaaa myślałem że zdejmowałeś .... ale za to Kubas będzie musiał ostatnio jak ruszał spod świateł to niebiesko się zrobiło i to nie było niebo tylko dymek z jego rury
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum