ale wloty na masce przy silniku 1.6 TS - hehehe fantazja...
Przypomniała mi się zabawna sytuacja. Kilka lat temu chodziłem po giełdzie w Łodzi jak zwykle nic ciekawego, aż tu nagle widzę kosmicznie poTuningowane 206. Spojlery, zderzaki, wloty, szyby, dwa wydechy...pomyślałem pewnie się ściga po nocach. Więc podchodzę do typa i pytam "jaki motor ma ta bestia?" i słyszę "1.2"
ale wloty na masce przy silniku 1.6 TS - hehehe fantazja...
Przypomniała mi się zabawna sytuacja. Kilka lat temu chodziłem po giełdzie w Łodzi jak zwykle nic ciekawego, aż tu nagle widzę kosmicznie poTuningowane 206. Spojlery, zderzaki, wloty, szyby, dwa wydechy...pomyślałem pewnie się ściga po nocach. Więc podchodzę do typa i pytam "jaki motor ma ta bestia?" i słyszę "1.2"
Niestety w większości przypadków tak właśnie jest
natomiast trzeba uważać na tzw cichociemnych, których z wyglądu zdradzają tylko wielkie tarcze hamulcowe, czy szersze opony.
Ta 147 ładnie się prezentuje, ten grill faktycznie ciekawy jest. Szkoda tylko, że kiepska jakość filmiku.
Pozdrawiam.
- Rafał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum