jak ktoś chce to może się zabrać z kims innym ( masz sporo możliwości - ja, gopcio, robak21, korczu, fred )
a to tylko przykłady
chyba się przejdę do ciebie
jak ktoś chce to może się zabrać z kims innym ( masz sporo możliwości - ja, gopcio, robak21, korczu, fred )
a to tylko przykłady
chyba się przejdę do ciebie
fred odpada. Bede z Kate...a w Gtv z tylu.. mozna polozyc 6paka
fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
ale jesli tylko znadziesz chwile w drugiej połowie maja, czeladzka rezydencja będzie wolna a błonia zazielenione to oczywiscie wszyscy są ZA
fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Ostatnio zmieniony przez Fred 2008-04-28, 11:51, w całości zmieniany 3 razy
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.8 T.S. > 140 KM
Rocznik: 2002
Wiek: 28 Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 1398 Skąd: New York
Wysłany: 2008-04-28, 12:14
Kosiar napisał/a:
ja niestety nie dam rady sory
Nie no Kosiar, nie żartuj! Czego nie masz, że nie możesz przyjechać? Laweta za golfem III się znajdzie. Dres Ci pożyczymy, pałę sobie kupisz, umcykumcyk masz zajefajne, a fuck you to sam Cię nauczę pokazywać
No, a tak poważnie, jesteś pewien, że nie dasz rady do nas dołączyć?
Zapodaj sobie dzień wcześniej jakiegoś antykaca i już. Albo dokładnie tak jak koledzy mówią. Walniesz z rana klinika i jesteś na spocie duszą towarzystwa!
Pozdrawiam.
- Rafał
_________________ ...no alfa,
no fun!
Ostatnio zmieniony przez alces1 2008-04-28, 12:16, w całości zmieniany 1 raz
Czytam ten temat nie dopisywałem się bo myślałem że sie coś jeszcze zmieni ale niestety... w niedzielę muszę zameldować się na prymicjach, jak by były w Krakowie to bym się urwał na chwilę ale niestety są w Rzeszowie a to już spory odcinek drogi...
tak że mnie nie będzie ciałem ale będę sercem i duchem
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.8 T.S. > 140 KM
Rocznik: 2002
Wiek: 28 Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 1398 Skąd: New York
Wysłany: 2008-04-28, 15:57
mrutyna napisał/a:
Czytam ten temat nie dopisywałem się bo myślałem że sie coś jeszcze zmieni ale niestety... w niedzielę muszę zameldować się na prymicjach, jak by były w Krakowie to bym się urwał na chwilę ale niestety są w Rzeszowie a to już spory odcinek drogi...
tak że mnie nie będzie ciałem ale będę sercem i duchem
Nie no fajnie masz - zaliczysz parę kilometrów w towarzystwie Ślicznej Włoszki
Chociaż szkoda, że nie wpadniesz na spocik.
Pozdrawiam.
- Rafał
Ehhh zas auto do warsztatu :/ normalnie jakies pechowa ta Alfa moja :/ To spotkanie to wkoncu kkiedy i o ktorej bo coraz blizej a neiwem czy wkoncu juz ustalone i zapiete na ostatni guzik
Gopcio - a ty czytać nie umiesz? jest w postach i nawet w temacie :
11 MAJ ( niedziela ) 2008 ROKU
godzina 15:00
1 piętro parkingu Real
Kraków Al. Bora Komorowskiego
Ostatnio zmieniony przez adamodg 2008-04-28, 21:15, w całości zmieniany 1 raz
to ja znowu się spóźnie. O 14 jest formuła, a to moja pierwsza i największa miłość. Ale przyjade na pewno.
nie bój nic - ja mam robote na rano i będę chyba nawijał prosto z tyrki i pewnie też będę po15
ale pewnie tak jak ostatnio z godzinkę zejdzie na bajerę na parkingu więc jak dobijemy na 16 to też damy radę
a jak by co to zawsze złapiemy kogoś na halo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum