No to ja też piszę się na spocik.Tylko niewiem czy nie zawyże drastycznie średniej wieku .Zamelduje się z swoją lepszą połową .I jeszcze prośba do Lopezia,czy moge się podpiąć za Tobą, coby nie błądzić i szukać tego parkingu
No to ja też piszę się na spocik.Tylko niewiem czy nie zawyże drastycznie średniej wieku .Zamelduje się z swoją lepszą połową .I jeszcze prośba do Lopezia,czy moge się podpiąć za Tobą, coby nie błądzić i szukać tego parkingu
Nie zawyżysz drastycznie
Jak dla mnie "no problem", z tym że ja będę leciał od Bielska i wjeżdżam do Krakowa Zakopianką, możemy się np. umówić pod Carrefour'em, tak jak chłopaki ostatnio.
bizon2007, jak sie ciesze ze znow TO usłysze
Mam tez nadzieje ze zaszczycisz swoją obecnością AlfaDay
larson66, całkowicie drastycznie nie zawyżysz
Paweł156... Ty sie nie musisz STARAĆ ... Ty po prostu masz BYC
fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Ostatnio zmieniony przez Fred 2008-04-22, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
[quote="Fred"]bizon2007, jak sie ciesze ze znow TO usłysze
Mam tez nadzieje ze zaszczycisz swoją obecnością AlfaDay
Fred, uświadom mnie kiedy i gdzie odbywa się AlfaDay
Ja się piszę tak jak ostatnio zresztą;) ...przewidziane jakieś atrakcje?:P
Moja Gtv prawdopodobnie bedzie już po serwisie (mam nadzieje) gdyby jednak nie była i tak postaram się zjawić:)
Pozdrawiam i do zobaczenia!
no ba :
1.wyrywanie lahonów na głośne "umcy umcy" z auta
2.pisk przy każdym ruszaniu
3.zimne łokcie ( obowiązkowo )
4.pokazywanie środkowego palca innym uczestnikom ruchu
a reszta sama wyjdzie
no ba :
1.wyrywanie lahonów na głośne "umcy umcy" z auta
2.pisk przy każdym ruszaniu
3.zimne łokcie ( obowiązkowo )
4.pokazywanie środkowego palca innym uczestnikom ruchu
a reszta sama wyjdzie
To ja mogę do tego wszystkiego udostępnic mój sznycelwagon
To może jednak Cię dopisać do listy chętnych możesz nawet hujajnogą (ups, literówka się wkradła) przyjechać jak wolisz
Atrakcje git, a żeby jeszcze tradycyjnie było, to każdy przywozi swoją niunię na lawecie i robimy przejazd przez Kraków że łeb boli .
20 lawet i na każdej Alfa z umumcami, fuckami i zimnym łokciem, pisk jakiś z paska klinowego się wrzuci no i nie zapomnieć dresów, bo "wypad ze spota"
a dopisz - bo mam w bagażniku śląskiego i zagłębiowskiego grila
ale na 100% dam znac ok 7 maja
no i dajcie cynka co by każdy wziął kielbaske czy co tam chce żeby znowu nie było biegania po sklepach - grill bankowo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez adamodg 2008-04-25, 22:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum