Wysłany: 2008-04-25, 08:18 Odnośnie koszulek i bluz ;)
Witam all... na forum znalazłem dość dużo pytań odnośnie koszulek i bluz .... Pracuję w firmie która robi takowe koszulki i chciałbym tu wrzucić kilka przykładowych wzorów + ofertkę dla was ale na to potrzebuję waszej zgody tak więc pytam się czy mogę??
Troszkę wyjaśnień:
Pracuję w Bydgoskiej firmie która w tym roku wprowadziła nową technologię nadruków na materiałach bawełnianych. Technologia ta pozwala wydrukować nawet 1 koszulkę bez dodatkowych kosztów, nie ma tu kosztów przygotowalni ponieważ takowa w ogóle nie istnieje, nie ma dodatkowych kosztów od ilości nadrukowanych kolorów -> możemy drukować w pełnym kolorze (oczywiście bez dodatkowych kosztów). To nie jest sitodruk i to nie jest wprasowanka !! Grafika drukowana jest bezpośrednio na tkaninie i nie ma efektu gumy!!
Wszystkie ciuchy bierzemy od tego samego dostawcy co np. sieć sklepów RESERVED więc o jakości was raczej nie muszę zapewniać....
Tak czy siak chciałbym wam to zaprezentować tylko muszę mieć zgodę
_________________ Zabić muchę na bocznej szybie...BEZCENNE!!
jesli robicie koszulki, ja czestą z moimi przyjaciólmi robimy sobie jakies koszulki na zamowienie jak mamy pomysly, wiec chetnie kontakt i oferte wezne.
pozdrawiam
_________________ póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo choc czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo...
Ok no to wrzucę ofertkę... Jeżeli będziecie zainteresowani to przejdziemy do zamówień...
T-shirt biały
rodzaj -> koszulka męska
materiał -> 100% bawełny
gramatura -> 170g/m
cena za nadruk jednostronny -> 21,00
cena za nadruk dwustronny -> 28,00
T-shirt czarny
rodzaj -> koszulka męska
materiał -> 100% bawełny
gramatura -> 170g/m
cena za nadruk jednostronny -> 26,00
cena za nadruk dwustronny -> 33,00
koszulka MAINE
rodzaj -> koszulka męska
materiał -> 100% bawełna
gramatura -> 200g/m2
cena za nadruk jednostronny -> 39,00
cena za nadruk dwustronny -> 46,00
koszulka LAFAYETTE
rodzaj -> koszulka damska
materiał -> 90% bawełna, 10% Lycra
gramatura -> 220g/m
cena za nadruk jednostronny -> 59,00
cena za nadruk dwustronny -> 66,00
bluza WILCOX
rodzaj -> bluza męska
materiał -> 100% bawełna
gramatura -> 280g/m2
cena za nadruk jednostronny -> 79,00
cena za nadruk dwustronny -> 86,00
bluza AKRON
rodzaj -> bluza damska
materiał -> 100% bawełna
gramatura -> 280g/m2
cena za nadruk jednostronny -> 84,00
cena za nadruk dwustronny -> 90,00
bluza z kapturem DIXON
rodzaj -> bluza męska z kapturem
materiał -> 80% bawełna 20% poliestr
gramatura -> 325g/m2
cena za nadruk jednostronny -> 95,00
cena za nadruk dwustronny -> 102,00
bluza z kapturem TRINITY
rodzaj -> bluza damska z kapturem
materiał -> 80% bawełna 20% poliestr
gramatura -> 325g/m2
cena za nadruk jednostronny -> 95,00
cena za nadruk dwustronny -> 102,00
Padło pytanie jaką techniką jest to drukowane .... mogę tylko powiedzieć że drukowane jest to za pomocą maszyny cyfrowej bezpośrednio na materiale (reszta jest tajemnicą firmy )
Na koszulkach jesteśmy w stanie umieścić dosłownie wszystko... bez względu na ilość kolorów itp itd...
Proponuję zrobić tak:
Wykonanie projektu kosztuje 50 zł, w przypadku kiedy chcieli byście swoje furki to nie ma sensu żeby każdy z osobna płacił za projekt więc zrobimy jeden projekt jakiegoś tła na którym będziemy mogli umieszczać wasze furki. Przykładowo jak będzie 10 zamówień to rozbije się 50 zł na 10 i i tyle Innym rozwiązaniem może być wykorzystanie tła które już mamy wykonane i na nim umieszczać wasze furki -> za to nie ma żadnej opłaty
w razie pytań piszcie i wsio na pewno postaram sie odpowiedzieć
pozdro all
Wysłany: 2008-04-28, 14:43 Re: Odnośnie koszulek i bluz ;)
Długi napisał/a:
Technologia ta pozwala wydrukować nawet 1 koszulkę bez dodatkowych kosztów, nie ma tu kosztów przygotowalni ponieważ takowa w ogóle nie istnieje, nie ma dodatkowych kosztów od ilości nadrukowanych kolorów
to jak w końcu ? nie ma kosztów czy koszt to 50zł ? więcej zdecydowania proszę, żeby się za chwilę nie okazało że koszulka miała kosztować np 28zł ale trzeba było coś tam coś tam i wyszło 34zł
to jak w końcu ? nie ma kosztów czy koszt to 50zł ? więcej zdecydowania proszę, żeby się za chwilę nie okazało że koszulka miała kosztować np 28zł ale trzeba było coś tam coś tam i wyszło 34zł
chodzi o zupełnie nowy projekt .... widziałem wasze projekty z poprzednich koszulek ... wrzucenie samochodu z grafiką to nie problem ... Jeżeli nagle 30 ludzi powie że chce swój samochód z wypasioną grafiką jakiej nie ma nikt to zanim ja to wszystko ogarnę miną miesiące... najczęściej jest tak że kluby korzystają z naszych gotowych wzorów i dokładają swoje samochody jak np : http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/prelcia/ ....
koszt przygotowalni to koszt przygotowania matrycy, naświetlenia itp itd... przygotowalnia występuje w przypadku nadruku metoda sitodruku, termotransferu, termosublimacji itp... tu nie ma przygotowalni....
50 zł my bierzemy za zrobienie projektu... za projekt biorą wszyscy czy to na sito czy na inne technologie... jedni biorą więcej inni mniej... zaprezentowałem wam coś nowego... czego nikt inny nie zrobi (wiem to na pewno)... może zróbmy to tak poproszę jedną osobę o podanie adresu na który mam wysłać koszulkę z przykładowym naszym nadrukiem ... po odbiorze wypowie sie na ten temat ... najlepiej niech to będzie osoba "decyzyjna"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum