Wysłany: 2008-04-22, 17:48 Powiadamianie nie działa
No właśnie . Nie działa mi powiadamianie na mail o odpowiedziach. Czy dzieje się tak tylko mi czy to forum tak po prostu ma ? Oczywiście w profilach mam wszystko prawidłowo zaznaczone.
Nie wiem jak u Was, ale u mnie jest tak że dostaję powiadomienie na maila o nowej PW na Alfahoilkach, natomiast na stronie głównej forum (pomimo tego że jestem zalogowany) wciąż mam napis "nie masz wiadomości". Dopiero jak wejdę w skrzynkę okazuje się że jednak jest. Hmmmmmmm...........
Jak widze temat umarł , żaden z moderatorów się nie zainteresował problemem ? Mamy do tego przejśc do porządku dziennego i pogodzic sie z tym , ze powiadomien nie bedzie ? Dla mnie jest to najbardfziej wkurzajaca rzecz na tym forum , poniewaz nie wiem kiedy ktos odpowie w interesujacym mnie topicu
Ja mam ustawione powiadomienie na pocztę (maila) i dochodzi mi błyskawicznie.
Strzala_1 napisał/a:
może głupie pytanie ale do którego admina
Admin to Tuti
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum