kto śmiał próbować zemną się scigać no kto ??? no właśnie była to niewiasta w okularkach w alfie koloru ciemnego z zasłoniętymi żaluzjami bez spoilera i ładnie uśmiechnęła się kiedy ją mijałem.... kim że jesteś ????????
To ja ja ja
swiruje hehe ... ale napewno nie była to Kulka jak smiałem stwierdzic ehhe
ale trza było zatrzymac siei zaprosic koleżanke na ...hmm spocik
Czary mary, szacher macher i co jest co????? Ja już nawet niepamiętam czy Kulka jeździ Alfą czy golfem bo to było tak dawno i takie złudne Ty chyba musisz się pokazać bo jeszcze troszkę to będą wątpili w twoje istnienie - są gotowi myśleć że to Silwer w ukryciu
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Ten podpis pod moją nazwą jest tak niefajny, że nie mogę się doczekać kiedy zejdzie... Bleee... Dwusuwowiec, phi....
Jak powszechnie wiadomo, nie tylko Kulka nie ma żadnego auta, ale w ogóle nie ma Kulki. I na tym trzeba poprzestać. A że ktoś, kto się za Kulkę podszywa, jeździł kiedyś salonowym golfem i że ten golf nie był niefajny, to już między bajki trzeba włożyć....
Grunt, że mamy się dobrze!
A ja Was i tak z miejsca, w którym jeszcze nie jestem, a w którym będę, pozdrawiam! Bo u mojej Mamy jest super!!! Tylko rzadko, niestety
Aaaaa, zapraszam do Mamy, drobne 130 km stąd, piękny duży ogród
130km to nie jest wcale dużo a w pięknym dużym ogrodzie to grill smakuje o niebo lepiej a i jest gdzie namiot rozbić gdyby wypiło by sie jakieś małe a i jak ktos potrafi
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-05-02, 09:51
Ja widzę że tu układ jakiś działa każdy zna każdego, zaraz pewnie jakieś ciemne interesy będą załatwiane na forum... Aż strach mnie, przeciętnego forumowicza, bierze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum