Wysłany: 2008-04-19, 19:07 Pokaz youngtimerów w Czeladzi
Do wszystkich posiadaczy nietypowych aut.
Stowarzyszenie Miłosników Techniki Dawnej w Czeladzi organizuje w dniu 4.05.2008 (dni Czeladzi) na starym rynku pokaz "starych" aut. Jesli ktoś z Was ma ciekawy samochód i chwile czasu by go zaprezentować to zapraszam na PW celem uzgodnienia szczegółów.
fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
rufiki, na razie jeszcze pełnych informacji nie ma. Będzie pokaz starych samochodów organizowany przez Stowarzyszenie Miłośników Techniki Dawnej (www.kopalnia.czeladz.pl) które dopiero zaczyna swoją działalność. Mamy nadzieję że uda nam się zorganizować pokaz poszczególnych modeli alf - AlfaDay. Na razie są to wyselekcjonowane samochody, ponieważ chcemy pokazać wszystkie w miare dostępne modele na rynku (od najstarszych po najnowsze). Dlaczego wyselekcjonowane? Ponieważ dostaliśmy od Urzędu Miasta miejsce na Rynku, a on nie jest zbyt wielki. Mamy oczywiście nadzieje że impreza stanie się cykliczna i za kilka lat będziemy mieli AlfaDay tj Węgrzy swoje AlfaCity Oczywiście wszystkich zapraszamy, ale nie gwarantujemy że miejsce na Rynku się znajdzie.
spoko trzymam za slowo chyba ze przypadkiem wygram w totka albo cos to bym sie zajwil 159 (marzenie narazie nie osiagalne), lub 166 po liftingu (rowniez chwilowo nie osiagalne) ale jakby nie patrzyl napewno sie zjwimy z moja przyszla malozonka
Wszystkich chętnych do oglądania youngtimerów i modeli AR zapraszamy koło 18.00
Natomiast wszystkich wystawiających proszę o przyjazd po 17.00 cobyśmy sie mogli rozlokować
Oby nie padało
fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Witam też miałem przyjechać moją bellą ale musiałem odmowić bo moj najmłodszy ma w niedzielę 1 komunię św. życzę wszystkim miłej imprezki no i pogody
pozdrawiam
Ja dotrę, ale chyba bez auta.. Padła mi pompa wody wczoraj, trochę się boję jechać, a przyjazd przy akompaniamencie takich odgłosów może zepsuć wizerunek marki..
U mnie na szczescie nie pada a nawet lekko sie wypogadza. Co prawda zimno okrutnie ale to jeszcze da sie przezyc.
Licze ze pogoda na gorsze sie juz nie zmieni choć pewnie wielu z wystawiających sie wystraszy i nie przyjedzie. No...zobaczymy
Bizon2007.. jesli Cie tylko pogoda nie wystraszy to kawa czeka
fred
----------------------
Ostatnio zmieniony przez Fred 2008-05-04, 10:44, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum