Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.8 TS
Wysłany: 2006-09-11, 14:12
Panie i Panowie serdecznie dziękuję za wspaniałą zabawę, podziękowania dla Organizatorów i wszystkich uczestników. Miło było poznać ludzi którzy mają wspólna pasję. Szkoda tylko, że nie mogłem wziąć udziału w drugim dniu imprezy .
Czekam na następne spotkania.
_________________ Pozdrawiam
Jarek
Bielsko-B
AR 156 Blue Cosmo Metalic
Kasia [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-11, 15:50
Ja też przyłączam się do podziękowań dla organizatorów!Bawiłam się super!Żałuję może troszkę,że nie namówiła mnie Gosia do końca na ten park linowy... Może następnym razem będę miała więcej odwagi Miło było spotkać się z poznanymi już ludźmi a zapoznać z nowymi!Naprawdę było wesoło!Pozdrowionka dla wszystkich!
pumba [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-11, 16:01
Ja równiez dziękuje zabawa przednia tylko troche nogi mnie bola
Dziękuje wszytskim za mila atmosfere ktora panowała na całym zlocie
Wielkie Brawa dla Rafała (chlopie jestes wielki to co udało ci sie tam zrobic to naprawde cos wielkiego !!!!!!!!! a zonka na pewno juz teraz rozumie ze nie potrzebnie sie denerwowała)
Radek i Gosia mieliscie tez nie mało na glowie dzieki !!!! Radek został wcielony do pomorza w paint ballu i walczył jak swoj ale pragne sie pochwalic ze to ja zaczaiłem sie po flagie południa i z nia bieglem jak na sztafecie
Chciałbym tez podziekować Marcinowi i Kindze za to ze nas wzieli na zlot ====.>>> dzieki
A i oczywiscie nie moge zapomniec o nowych znajomych z którymi po zlocie skoczylismy na mala wycieczkie krajobrazowa :
Lejek33 , Jacek75, Paweł156jtd, i reszty nickow nie pamietam ale ar 156 rej. kra
jak nas przewiozła przez krakow to z 21 pkt zebrac problemu by niebyło
Dodam tylko, że ten zlot pokazał jaka tkwi w nas moc i możliwości.
Na pewno następne zloty będą jeszcze lepsze, choć już teraz organizacyjnie było świetnie.
Nie wiem czy forma się wszystkim spodoba, ale poniżej moja fotorelacja ze zlotu z mniej lub bardziej poważnymi opisami. Proszę o wyrozumiałość i poczucie humoru.
Na pewno wszyscy się na tych zdjęciach nie znajdą, ale i tak robiłem co mogłem.
Brakuje zdjęć z paintballa, ale nie miałem wtedy aparatu przy sobie. Podaje tylko linki do zdjęć, żeby nie rozciągać tematu za bardzo.
Aż się łezka w oku kręci jak widze co mnie ominęło, niestety brak czasu i za daleko jak dla mnie. Szkoda bo widać że było SUPER
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
* Kopiujemy tak jak w windowsie Wesoly czyli kopiuj / wklej
ftp://elus.no-ip.org
* otwiera nam sie okienko jak w windowsie
*zaznaczamy z naszego komputerka fotki ( foty powinny byc w folderze pod nazwa naszego nicku i kopiujemy folder i wklejami na otwartym okienku serwera (ftp://elus.no-ip.org) i dajemy temu sie spokojnie sie skopiować)
serwer ma pojemność 40gb z mozliwoscia powiekszenia wiec smiało
wrazie problemow ładapać mnie na gg 3281162
a teraz AR 156 SW 1.9 JTD 115KM Progression
W przygototowaniu relacja video wraz z wywiadem telewizyjnym i radiowym oraz zdjeciami .
dam znac jak bedzie gotowa!!!
zrobie liste chetnych i tyle kopii zamówi sie ile bedzie chetnych.
cene podam jak bede ja znał
Pozdrawiam!!!
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
A ja przypominam, że mamy też album do którego wrzucajcie fotki.
To chyba troche do mnie.
Po pierwsze w albumie nadal nie ma odpowiedniego działu, albo u mnei się nie pokazuje,,
Po drugie chciałem z tej mojej fotorelacji zrobić małą historię jak zlot przebiegał, co w albumie byłoby niemożliwe.
A po trzecie to sprawdzona metoda relacjonowania zlotów
_________________ Pewnego wieczoru ktoś mi powiedział:
"Gdyby Alfiści założyli kościół, to byś sie do niego zapisał!!"
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.8 TS
Wysłany: 2006-09-12, 19:07
A niech mnie Ktoś oświeci jak wrzucić zdjęcia do "Albumu", jakoś nie mogę "potrafić'
_________________ Pozdrawiam
Jarek
Bielsko-B
AR 156 Blue Cosmo Metalic
Rafał156 [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-13, 19:39
Podziękowania i wyrazy uznania dla organizatorów zlotu. Było super!
Pozdrawiam wszystkich ALFAHOLIKÓW!
spike [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-13, 20:04
jeszcze raz napisze ze warto bylo wydac kilka stowek na dojazd(1300km dwie strony)nie zaluje ani troche,a dla tych co nie bylo wielkie ZALUJCIE.Pozdrawiam i zycze zdrowka dla alfistow i ich alf.W naszym klubie żądzi klątwa juz 5-ta alfa po jakiejś drobnej kolizji ...jaja ...
shallot [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-13, 20:21
...dołaczam sie do powyzszych opinii- było super i proszę o więcej ))
Rigobert- dziecko drogie, jakas pomyłka w tym opisie mojego zdjęcia...miało być " Popiło dziewcze i wyciagneło swoje ZAPASY..a nie zabawki ..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum