Jestem bardzo ciekawy jak się zakończy wyścig.Jak narazie Robert jedzie super,ma ogromne szanse na podium.Był przez moment na pierwszym miejscu.Trzymam kciuki za niego
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Robert jest swietnym kierowca, od pierwszego startu w F1 pokazal, ze jest doswiadczony i utalentowany. Pamietam go na kartingu indoor we Francji, jak objezdzal wszystkich lotem blyskawicy. Wnosi troche swiezosci do F1, bo niewielu jest kierowcow, ktorzy tak potrafia wykorzystac kazda luke na dohamowaniu. Na pewno da nam duzo emocji, wstep juz byl.
Robert jest swietnym kierowca, od pierwszego startu w F1 pokazal, ze jest doswiadczony i utalentowany. Pamietam go na kartingu indoor we Francji, jak objezdzal wszystkich lotem blyskawicy. Wnosi troche swiezosci do F1, bo niewielu jest kierowcow, ktorzy tak potrafia wykorzystac kazda luke na dohamowaniu. Na pewno da nam duzo emocji, wstep juz byl.
Jestem wielkim fanem F1 ale wyscigu nie widziałem bo byłem na ZAJEBISTYM ZLOCIE!! ale co tam dzisiaj jest powtórka wyscigu w TV4.
Kubica jest niesamowity, juz nie moge sie doczekac jak dzisiaj zobacze jak sie przebija do czołówki stawki.
A takiego zlotu nie da sie do niczego porównac- to jest najlepsza impreza jaka moze byc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum