tez sie pojawie na zlocie, choc swoją bellą nie bede startował w KJSie
Spoko, spoko jak Bella przeżyje jazdy KJS-owe to na Torze pośmigasz jako kierownik
A może mieć kłopoty? Dotychczas dwie Alfy stanęły w jazdach na torze, w których uczestniczę od dwóch lat. Raz ja nie przewidziałem zapotrzebowania na paliwo w 75 (ma przerdzewiały bak, a rzecz nie banalna, jest to część nie dostępna - ostatnio na eBay poszła po 230 EUR), spalała mi po 24 l/100 km i stanąłem na poboczu po kilkunastu kółkach. Drugi raz Marek jeździł na zdartych oponach i jeździł tak ambitnie, że nie zauważył jak przedarł kord, skutkiem czego było lekkie porysowanie barku felgi. Obyło się nawet bez wygięcia.
Już drugi rok z rzędu zlot organizowany jest w Poznaniu. W przyszłym roku nie będzie. Ale lepszej możliwości poznania swego samochodu niż na Torze Poznań w Polsce nie ma. W końcu cuore sportivo zobowiązuje. Nie będą to wyścigi, raczej wolne jazdy, każdy według swych umiejętności, doświadczenia i odwagi. Celowo ten trzeci element podaję jako ostatni Dlatego trudno wyobrazić sobie lepszą okazję do Alfowej imprezy. Jeden dzień tor, drugi dzień turismo wspólnie z pasażerami. A do tego trzy wieczory. Z tego pierwszy oczywiście raczej bezalkoholowy ;)
_________________ Pozdrawiam,
Włodek z Poznania
AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
IK@R # 1094
www.pyrateam.cuoresportivo.pl www.cuoresportivo.pl
Ostatnio zmieniony przez WlodekzPoznania 2008-04-19, 18:31, w całości zmieniany 1 raz
Dawno tu nie zaglądałem.
Pozdrawiam Was a zwłaszcza wybierających sie na zlot.
Włodku ..czapki z głów dla Rastasa i ogólnie sQuadry. NIe tylko nieliczni z PyraTeamu ( chylę czoło) organizują ..bez Squadry była by dupa kwas a nie "zabawa" na Torze" ..zarówno teraz jaki rok temu.
To tyle.
Znikam
Włodku ..czapki z głów dla Rastasa i ogólnie sQuadry. NIe tylko nieliczni z PyraTeamu ( chylę czoło) organizują ..bez Squadry była by dupa kwas a nie "zabawa" na Torze" ..zarówno teraz jaki rok temu.
Bez wątpienia i nie twierdzę inaczej. Poza Tobą i Michałem, to od nas nikt większego wkładu tym razem nie wniósł.
Włodek z Poznania
IK@R # 1094
Jestem w szoku, że Piotr dał się namówić na sponsorowanie imprezy
Nie pojmuję Twojego zaszokowania.
W zeszłym roku też mogliśmy liczyć na Piotra.
OK, jeśli jest to w takiej formie jak w zeszłym roku to jak najbardziej, po poscie Włodka myślałem, że poszedł jeszcze dalej i dla tego byłem lekko zszokowany
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
Ja chciałem jechać- ale ... hmm przy obecnych cenach paliwa nie kalkuluje mi sie podróz w tą i z powrotem- to raz a po drugie ceny za hotel są troche astronomiczne- biorąc pd uwagę loklaizację i standard
także jedynie licze na foty Jacka z Arkuszowej i jakies opowieści
_________________ Il Cuore ha sempre ragione... Alfa Romeo...
Ja chciałem jechać- ale ... hmm przy obecnych cenach paliwa nie kalkuluje mi sie podróz w tą i z powrotem- to raz a po drugie ceny za hotel są troche astronomiczne- biorąc pd uwagę loklaizację i standard
lokalizacja zła ? bo ?
standard ? widziałeś ten hotel ? zdziwiłbyś się.... zajrzyj może do nich do galerii zanim zaczniesz krytykować poza tym kto Ciebie zmusza do spania w tym hotelu ?
drogo ? zauważyłeś, że w cenie jest PEŁNE wyżywienie + udział biesiadach także z wyżywieniem ?
Wierzba napisał/a:
także jedynie licze na foty Jacka z Arkuszowej i jakies opowieści
hehe może to i usprawiedliwianie
ale żeby miec czyste sumienei musiałem cos napisać
aczkolwiek wiem że Ipsz się wybiera i juz go molestuje aby przywiózł mi jakieś bajery no i porobił foty bo jedzie "dzieciom alfy pokazać"
_________________ Il Cuore ha sempre ragione... Alfa Romeo...
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 2002
Wysłany: 2008-04-25, 00:14
Michale, gadasz tylko po to zeby sie usprawiedliwiac ? ty ?
Hotel wypas, przyjedz a potem gadaj.
Przeczytaj dokladnie co jest w planie imprezy, zastanow sie, jeszcze raz sie zastanow i zapisz sie na Zlot.
Szczerze mowiac nie lubie jak ktos z odleglosci proboje ocenic czego nie widzi. Takie pierdzielenie zeby sobie posmrodzic.
Jesli chcesz jakies gadzety ze zlotu to wiesz do kogo masz sie odezwac i nie musisz prosic innych zeby w twoim imieniu wystepowali. Zaczales sie ukrywac czy jak ?
I nie bardzo chwytam tekstu o sumieniu. Teraz czepiasz sie wszystkiego dookola oprocz siebie ?
Jutro (sobota) o 16.00 widzimy sie Slupiego. Chcesz pogadac, przyjedz. Posiedzimy na pewno ze dwie godzinki.
Ostatnio zmieniony przez rastas 2008-04-25, 07:14, w całości zmieniany 4 razy
Drzewa tak pylą na Grunwaldzie, że ulice są lekko obsypane żółto-zielonym proszkiem. Dlatego jeszcze belli przed zlotem nie umyłem. Ale za to numery i materiały zlotowe już odebrałem Stanowisko zapisów już otwarte, Kasia na stanowisku pilnuje niezbędnej biurokracji. Ilość gadżetów w tym roku będzie chyba wyjątkowa.
Włodek z Poznania
IK@R # 1094
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum