Witam. Dzisiaj ktos mi wlozyl ulotke Alfaholicy za wycieraczke przy lo9 w Szczecinie na placu mariackim:) A wiec chce oznajmic ze juz jakis czas jestem na tym forum, po porstu ktos z was nie wiedzial ze ta Alfa to moj samochod ( czarna 146). A tak z ciekawosci ktory z was to zrobilm?:) Aha widzialem jeszcze dzisiaj bardzo aldna 164 chyba kolor ciemny zielony kolo 16 na Niepodleglosci. pozdrawiam
Nic dziwnego że nikt niezna twojej Belli jak sie nie pokazujesz na spotach, znajac zycie to i Kulce ktos wkoncu włoży ulotke bo tego auta praktycznie nikt nie widział. Pryjedz na spocik to wtedy sie zapytasz osobiście kto to
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Witam w takim razie Rosik teraz mature mam dlatego nie bylo mnie ostatnio, jak bylo spotkanie na krematorium. Po maturze mysle ze spokojnie bede wpadal na spotkania Ramek nie bede zamawial bo tablice mam bezposrendio do zderzaka przeykrecone. A naklejke zamowie
Uważaj Kulka bo ja zaulotkuję twoje wozidełko - przyczaję sie przy ryneczku i jak tylko odejdziesz od Alfy ulotka wyląduje za wycieraczką a przy okazji przekręcę do Rosika i Kubasa to też przyjadą i zaznaczą swoją obecność przy Twoim wozidełku
Apropo ulotek to musisz się Rosik pochwalić swoją kolorową ulotką w dziale sprawy organizacyjne, ktos reaktywował temat i trzeba się pochwalic szczecińskim wynalazkiem który musisz opatentować
Mała odskocznia od nauki się przyda. A pozatym nie chce mi się wierzyć że Ty tak ciągle 24h/na dobę z małą przerwą na szkołę i sen siedzisz w książkach, no ale nieważne.
Przyjedz chociażby na godzinkę i pochwal się swoją piękną
caly dzien nie, ale jak przyjade i zoabcze tyle Alf to dlugo zostane z wami. Obiecuje ze za miesiac bede na pierwszym spotkaniu jakie bedzie pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum