Model: Inny
Silnik: V6
Rocznik: 1984
Wysłany: 2008-04-18, 10:23 Dostałem ostrzeżenie - ale za co?
Witam.
Post ten kieruję do administratorów forum, bo dostałem drugie ostrzeżenie, ale zupełnie nie ze swojej winy i chciałbym tylko wskazać przyczynę, która chyba jest dosyć prozaiczna i wynika z braku komunikacji między adminami
Ale do sedna sprawy, wczoraj wieczorem założyłem temat [164] AR 164 3.0 24v z Allegro., jako że dotyczy on 164, postanowiłem umieścić go w dziale Garaż-33/164, niedługo po tym (godzina 22:55) dostaję wiadomość od administratora o takiej treści:
"Napisany przez Ciebie temat: "[164] AR 164 3.0 24v z Allegro." w forum: "33/164" został przesunięty do forum: "Forum ogólne o Alfa Romeo" Link do tematu:
Powód: tam bedzie lepiej"
Oczywiście od władz forum, myślę OK, w końcu wiedzą lepiej co gdzie pasuje, tym bardziej, że jestem świeży na forum
No, ale dziś wchodzę na forum i dostaję ostrzeżenie (godzina 9:06) cytuję kolejną wiadomość od władz forum:
"Napisany przez Ciebie temat: "[164] AR 164 3.0 24v z Allegro." w forum: "Forum ogólne o Alfa Romeo" został przesunięty do forum: "33/164" Link do tematu: http://www.forum.alfaholi...opic.php?t=9396
Powód: Temat w nie właściwym dziale."
Więc mam chyba prawo się poskarżyć, bo dostałem ostrzeżenie za to, że mój temat pierwotnie założony we właściwym dziale (wg. drugiego admina), został przeniesiony do właściwego wg. tego pierwszego
Na drugi raz, prosiłbym o sprawdzanie co się działo z tematem, zamiast sypać ostrzeżenie, bo winy mojej w tym żadnej, a zostałem ukarany
dostales ostrzezenie, a i tak nie przeczytales regulaminu
Cytat:
13. Jeśli masz zastrzeżenia co do skasowanego posta, decyzji moderatora, załatwiaj takie sprawy na priv z moderatorem lub adminem.
Ostrzeżenie: 3-6 pkt
Gierap, zaraz Twoje zgłoszenie zostanie załatwione, w przyszłości takie sprawy proszę załatwiaj na PW.
W imieniu Moderatorów: Przepraszam za zamieszanie
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum