Ja mam problemy przy korzystaniu z MozillaFirefoxa, dokładnie to samo raz na jakiś czas udaje mi się zalogować na forum a na stronie głównej loguje bez problemu. Po przejściu na forum pomimo udanego logowania na stronie głownej nie mogę się już zalogować. Przeprosiłem się z IE i śmiga bez problemów - loguje za każdym razem . Wydaje mi sę że problem leży w przeglądarce a może się mylę ?
Ostatnio zmieniony przez Superjahu007 2008-04-15, 22:55, w całości zmieniany 1 raz
Ja zauważyłem taki mały błąd, który mi w niczym nie przeszkadza bo nie występuje kiedy ma się wybraną opcję "loguj automatycznie po wejściu na stronę" czy jakoś tak.
Chodzi mi o to, że jak nie mam zaznaczonej tej opcji, to czasami jak wpisuje swój login i hasło, to mi mówi że wpisałem błędne hasło (chociaż wpisałem prawidłowe). Dopiero jak ponowię próbę logowania to się loguję bez problemu.
Nie wiem od czego to zależy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum