kosztorys:
1100km przynajmniej z Krakowa to już zależy ile pali samochód
nocleg 80zł od osoby
winiety 30zł na Słowację.
Coś do jedzenia i na jakieś drobne zakupy. To już zależy kto ile wydaje.
mi wyszło koło 600zł wszystko na dwie osoby
mógłby ktoś przedstawić jak wyszedł kosztorys wycieczki? ile zrobiliście km, po ile były noclegi itp.
Z Poznania do Esztergom i zpowrotem wyszło około 1500 km, średnie spalanie 7 l/100km.
Koszt noclegu 80 zł od osoby, średni koszt wyżywienia na osobę przez dwa dni 100 zł.
Reszta wydatków zależy od fantazji i potrzeb
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
900 km w dwulitrowym TSie + winiety + noclegi + forinty na 2 osoby = 1000 zl
I jeszcze wino przywiezlismy
fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
ładny opis. poprosiłbym linki do zdjęć Q5 i 145 "500" )
155 Q4
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
hmmm nie wiem jak to sie stało ale nie znalazłem tego ferrari... i na tej wspólnej fotce z opisu Kate też nie ma mnie i Kasi...
to bylo pod koniec... wiekszosc ludzi odpoczywala juz na trawce siedzialem obok mirki i krzyknalem, ze ferrari jedzie i lece robic zdjecia. zeby nie bylo ze nikomu nie powiedzialem
900 km w dwulitrowym TSie + winiety + noclegi + forinty na 2 osoby = 1000 zl
mnie wyszlo podobnie tylko ze cos kolo 800 km 1,6 boxer + 2 osoby i przywiozlem do domu 2 wina, martini, margarite, jakies 2 wodki kolorowe i jajcowe
jak już wszyscy sie tak chwalą to tez dodam swoje
koło 800km spalanie nie wiem jakie wyszło bo jeszcze go nie zalałem ale pewie 5l z groszem czyli około 200zł, dwie osoby, winieta 30zł, noclegi tak jak wszyscy 2x80zł, a na miejscu to poszło mi nie całe 600zł (wina, salami, jedzenie w knajpie i inne)
ogólni ejestem zadowolony
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum