Dziękuję wszystkim za tak miłe komentarze, Paweł156, czasami mnie zaskakujesz
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Wysłany: 2008-03-06, 14:51 Nowe buciki dla mojej ślicznotki
Dzięki szczęśliwemu trafowi i życzliwości jednej osoby stałem sie posiadaczem bardzo fajnych (moim zdaniem ) felg.
Rozmiar 15"
Na razie tylko same felgi, ale lada chwila pokażę jak prezentują się na mojej Belli.
IK@R_1886
z alfa 33 jest tak że zeby ją docenić to trzeba ją posiadać (zazwyczaj) wielu szarych przechodniów pewnie jej nie zauważy a czesć z nich zastanowi się co to za ogórek tu stoi.... wiem bo często spotykałem się z takimi opiniami dopiero przejażdżka zmieniała całkowity obraz auta - zaczynało się nawet podobać
bardzo ladna i w super kolorze czarne wloszki wygladaja najlepiej
zanim kupilem alfe nie zauwazalem 33 na drodze, dopiero od niedawna zwracam na nie uwage... maja cos w sobie czego nowsze alfy nie maja, chyba sa jeszcze bardziej "uduchowione"
bardzo ladna i w super kolorze czarne wloszki wygladaja najlepiej
zanim kupilem alfe nie zauwazalem 33 na drodze, dopiero od niedawna zwracam na nie uwage... maja cos w sobie czego nowsze alfy nie maja, chyba sa jeszcze bardziej "uduchowione"
gratuluje niuni...
oooo dobrze powiedziane nawet bardzo dobrze powiedziane
No fakt gdy postawisz kolo siebie 156 i 33 to wiadomo że większość ludzi zwróci uwagę na nowszą Alfe. 33 może nie jest tak piękna dla większości ludzi jak nowsze modele Alfa Romeo ale ta sylwetka ma coś w sobie co pozwala mi patrzeć się na nią zawsze kiedy się od niej oddalam.
A co do felg w których posiadanie wszedł AR_33 to naprawdę ciekawy model i jak tylko uda się je odnowić to na pewno 33 będzie jeszcze lepiej na nich wyglądała.P.S. Zazdroszcze trochę tych kółeczek,mi też by się przydały 15 na lato
Pięknie kolega zrobił kolektor zamieżam zrobić u siebie to samo tylko nie wiem jak usunąć do czyszczenia ten "coś " boscha z kolektora? i nie wiem co to jest silnik krokowy czy cóś? Wydaje mi się że zrobione jest to tradycyjną metodą czyli szlifierka + szczotka druciana.
Kożystając z okazji, wyjazd na Węgry ubrałem Belle w nowe pantofelki.
Teraz wygląda tak
IK@R_1886
Oj całe mnóstwo rzeczy, zostało do zrobienia, całe wnętrze, nowa zawiecha na bazie KONI Sport i sprężyny H&R, może jakieś modyfikacje w serduszku, jeszcze caraudio
Pomysłów mi nie brakuje, troche gorzej z kasą
IK@R_1886
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum