Wiosna sie zbliża wiec trzeba ja godnie przywitać!!!zapraszam na spot w krakowie proponowane terminy to 28 lub 29 marca ewentualnie 4 lub 5 kwietnia. Miejsce spotkania parking Multikina . Czekam na chętnych i propozycje.
Wiosna sie zbliża wiec trzeba ja godnie przywitać!!!zapraszam na spot w krakowie proponowane terminy to 28 lub 29 marca ewentualnie 4 lub 5 kwietnia. Miejsce spotkania parking Multikina . Czekam na chętnych i propozycje.
Ja sie pisze.
Jesli chodzi o mnie bardziej odpowiada 4-5.
Mi również bardziej pasuje termin 4-5 kwiecień.
...mnie tez by pasowal 4-5 moze wreszcie i ja pierwszy raz załapał bym sie na spot i miał przyjemność poprzebywac z wieksza iloscia alf niz zwykle no i pochwaliłbym sie tydzien temu nabytą gta marzenie sie spełniło
4-5 jest O.K.Może już bmw będzie sprawne.
![]()
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Żeby było jasne ja tez jestem za 4 lub 5Tacka miło bedzie poznać i ciebie i gta. Bimski szykuj bete i widzimy sie na spocie.
....ale co to 4 czy 5 aut nas bedzie??? nikt wiecej nie jest nawet zainteresowany ....ja tam nie wiem nie znam sie jeszcze sie z wami nie spotykałem ale wydawało mi sie że z 15 aut to minimum jakieś absolutne ....ale moze to moje jakieś urojenia...
Tacka nie ma powodów do zmartwień temat jest dopiero ok 24 godziny wiec trzeba trochę czasu żeby ludzie sie dowiedzieli o spocie![]()
Dziś dałem temat na alfaclubie że bedzie spot wiec może od nich ktoś bedzie. A pozatym rozmawiałem już z dwoma osobami które są chętne na spota a jeszcze będę rozmawiał z paroma innymi osobami wiec trochę cierpliwościnapewno bedzie dobrze.
To moze i ja dolacze![]()
ja też bym się wybrał na ten zlot , tylko że 4 i 5 mam szkołę więc muszę wiedzieć o której godzinie się spotykacie. a nie chcecie się spotkać 28 ??? wtedy mam wolne